"Şarkı Falı" nedir? Spotify o özelliği kullanıma sunuyor…

"Şarkı Falı" nedir? Spotify o özelliği kullanıma sunuyor…
Spotify, kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmak için "Şarkı Falı (Song Psychic)" adlı yeni özelliğiyle karşımızda. Peki, "Şarkı Falı" nedir? Spotify o özelliği kullanıma sunuyor… İşte kısaca detaylar!

Spotify, kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmak için "Şarkı Falı (Song Psychic)" adlı yeni özelliğiyle karşımızda. Bu özellik, kullanıcıların sorularına müzikle cevap veriyor ve Wrapped adlı kişiselleştirilmiş yıl sonu incelemesi temeli üzerine kurulmuş durumda.

Song Psychic Nasıl Kullanılır?

Spotify'ın yeni özelliğini kullanmak oldukça basit. Mobil cihazınızdan spotify.com/songpsychic adresini ziyaret edebilir veya Song Psychic'in web sitesindeki QR kodunu tarayabilirsiniz. Ardından geniş kategoriler arasından seçim yaparak sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.

Özellik, kullanıcıdan sorusunu girmesini istiyor ve ardından mistik bir müzik eşliğinde renkli bir arka planla birlikte sorununuzu bir şarkı şeklinde cevaplıyor.

Spotify, Song Psychic'i ücretsiz ve Premium abonelere 64 farklı pazarda ve 21 dilde sunuyor. Bu yeni özellik, müzik dinleme deneyimine farklı bir boyut katmayı hedefliyor.

İşte Spotify'ın yeni duyurduğu "Şarkı Falı" özelliğinden ekran görüntüleri:

01.webp

02.webp

03.webp

04.webp

05.webp

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.