Yapay Zeka Coin Hakkında Merak Edilenler

Yapay Zeka Coin Hakkında Merak Edilenler
Yeni çıkan coin ve yapay zeka coin her zaman için kripto para piyasalarının gündeminde üst sıralarda yer alıyor.

Yeni çıkan coin ve yapay zeka coin her zaman için kripto para piyasalarının gündeminde üst sıralarda yer alıyor. Kripto haberleri içerisinde son zamanlarda sıklıkla yer verilen yapay zeka coin ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. ChatGPT ile birlikte akıllı sistemlerin ve yapay zeka teknolojilerinin devrinin resmen başladığı, artık yeni bir döneme merhaba denildiği görüşü giderek ağırlık kazanıyor. Görünen o ki pek çok kişi, Open AI’ın geliştirdiği ChatGPT yapay zeka sistemi sayesinde hayatın artık daha kolay olacağına inanıyor. Peki bu durum kripto para piyasalarını nasıl etkiliyor?

Açıkçası yaşanan gelişmeler sonucunda yapay zeka coin de giderek artan popülaritesi ile dikkat çekiyor. Diğer yandan bazı kripto para birimleri popüler şirketlerin adını kullanarak yapay zeka coini olduğunu öne sürdüğünden, bu konuda dikkatli olunması gerekiyor.

Yapay Zeka Coinleri Nelerdir?

Bilgisayarların insan gibi düşünebilme ve karar verebilme yeteneğine sahip olmasını sağlayan teknoloji, yapay zeka ya da AI olarak adlandırılmaktadır. Yapay zeka veri analitiği, sınama, öğrenme ve diğer çeşitli yöntemleri kullanarak kendini geliştirmeyi ve daha akıllı kararlar almayı amaçlar.

yPredict (YPRED)

yPredict’in kullanmakta olduğu tahmin modeli yapay zekaya dayanmakta olup kripto para birimlerinin değerini yüksek doğrulukla tahmin etmeye yönelik olarak özel tasarlanmıştır. Bir AI platformu olan yPredict; yatırımcılara kripto para endüstrisine yapılan yatırımların riskini minimize etmeye yönelik bir çözüm sunmak için; piyasa eğilimleri, güncel haberler ve sosyal medya duyarlılığı gibi çeşitli faktörlerden faydalanır. Ayrıca son derece yetenekli analistlerin yer aldığı bir ekip tarafından geliştirilmiştir.

yPredict büyük miktarlı verinin gerçek zamanlı olarak analiz edilmesi konusundaki becerisiyle dikkat çeker. Bu aynı zamanda kripto parayla ilgili olarak kesin ve hızlı tahminler üretme yeteneği olduğu anlamına gelir. Bu sayede istenilen bilgilerin elde edilebilmesi için uzun bekleme sürelerine ihtiyaç duyulmaz. Aynı zamanda yPredict, kullanıcıların tahminler elde etmesi ve yatırımlarının ilerlemesini izlemesi için kullanım kolaylığıyla beğeni toplayan bir platform sunar.

Diğer yandan yPredict’in kripto para tahmin sektöründeki genişleme ve itibar kazanma süreci devam etmektedir. Bu doğrultuda yPredict, piyasaya erken dönemde girip yPredict token satın almak isteyenler için sunduğu farklı yatırım beklentisiyle dikkat çekmektedir. Diğer yandan yPredict’in öngörülebilir bir gelecekte söz konusu girişimin kapsamını artırma kapasitesi bulunan Maksimal Çıkarılabilir Değer bot önleme özelliği de detaylı bir incelemeyi hak etmektedir.

yPredict kullanıcıların platformda yer alan değerlendirmeler ile eğitim materyallerini tamamlamalarının ardından alabilecekleri özel teşvik yapıları da sunmaktadır. Buna ek olarak yapay zeka tabanlı teknik analiz, duyarlılık analizi ve 25’ten fazla sayıda grafik çizgisi tanıma gibi özelliklerinin yanı sıra bir P2E modeli de sağlamaktadır. yPredict native tokeni YPRED ön satış aşamasında olup sergilediği güçlü performans ile dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ one çıkan yapay zeka coinlerinden biridir. Ön satışında 1 milyon dolardan fazla fon elde eden Launchpad XYZ bir Web3 analiz platformudur. Kripto para alım-satımı yapanlara, yatırımcılara ve kullanıcılara Web3 alanının hem verimliliğini hem karlılığını artırmaya yönelik gerekli veri araçlarını sağlamaya yönelik kapsamlı bir portal olma özelliğine sahiptir.

Buna bağlı olarak platformda; bir dizi analitik araca ve içgörüye ek olarak kendi kendine saklama cüzdanı, NFT pazarı, merkeziyetsiz borsa, fraksiyonel varlıklar ve alım satım terminali gibi çeşitli temel özellikler bulunmaktadır.

Söz konusu alanın çeşitli yönlerini keşfetmek için gereken karmaşık teknik bilgi ve yeterlilikler göz önünde bulundurulduğunda, Launchpad XYZ’nin kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan kapsamlı bir platform sunduğu, Web3 ile kriptonun yaygın bir şekilde benimsenmesini hedeflediği ifade edilebilir.

Launchpad XYZ platformu, kullanıcıların sıklıkla konuşulan PEPE coinin başarısını taklite etme potansiyeli taşıyan tokenleri keşfetmesine ve orantılı getiri sağlamasına imkan verecek bir kapasiteye sahiptir. Ayrıca bu durum, platformun kapsamlı veri ve analitik araçlar paketi aracılığıyla kolaylaştırılabilmektedir.

Platform uygulanabilir özelliğe sahip projeleri belirledikten sonra, kullanıcılar açısından önemli getiri sağlama potansiyeli bulunan umut verici yeni kripto para ön satışlarının kişiselleştirilmiş geçimini sağlama imkanı sunacaktır. Bunun yanı sıra Launchpad XYZ token satın alan kullanıcılar, platformun native tokeni olan LPX tokenini stake ederek satış öncesi token alımına katılma hakkına sahip olabilecektir.

Yapay zeka tabanlı sıralama mekanizması olan Launchpad Quotient ise 400 gerçek zamanlı veriye dayalı olmak üzere kripto tokenleri ve NFT’ler başta olmak üzere Web 3 varlıklarını değerlendirme amacıyla proje tarafından oluşturulmuş bulunmaktadır. Projeleri bir değere dönüştüren sistem, varlığın risk - ödül potansiyelini yansıtmaktadır.

Yazımızda çeşitli örneklerini paylaştığımız üzere kripto para dünyası özellikle yapay zekanın devreye girmesiyle son derece hareketli bir döneme girmiştir. Yapay zeka coin ile ilgili gelişmeler yatırımcıların dikkatini en çok çeken konulardan biri olup, kripto para dünyası ile ilgilenenler her tür gelişmeyi yakından izlemek istemektedir. Bunun için atabileceğiniz en doğru adım, Kriptopat üzerinden kripto haberleri ve diğer gelişmeleri anlık olarak takip etmektir. Uyarı: Kriptopat, yatırım tavsiyesi vermemektedir. tüm içerikler, okuyucuların bilgi alması ve sektör hakkında gelişmeleri takip etmesi amacıyla paylaşılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.