Gaziantep’te Çocukların Stadyumu: 'Sarhoşların Mekânına Döndü'
Özellikle U14 ve U15 yaş grubu takımlarının burada antrenman yaptığı belirtilirken, öğrencilerin güvenliğinden endişe eden aileler ve vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu.
Vatandaşlardan Tepki
Stadyumun, günün belirli saatlerinde adeta alkol alan kişilerle dolup taştığını belirten vatandaşlar, “Burası çocukların spor yapacağı bir alan. Ancak her gün sarhoş kişilerin istilası altında. Ya öğrencilerden birine sataşılırsa? Ya bir taciz vakası olursa? Bunun sorumluluğunu kim alacak?” diyerek duruma tepki gösterdi.
“Bir An Önce Çözüm Bulunmalı”
Sporcuların ve ailelerin güvenliği için stadyum çevresinde denetim yapılması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, yetkililerin acil önlem almasını istedi. Özellikle küçük yaş gruplarının her gün aynı riskle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken tepkiler artıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.