Gaziantep FK, Konyaspor Maçına Üç Eksikle Çıkacak: Moraller Bozuk

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında 17 Ağustos Pazar günü Konyaspor’a deplasmanda konuk olacak Gaziantep FK, sahaya üç kilit oyuncusundan yoksun çıkacak.
Gaziantep FK, Konyaspor Maçına Üç Eksikle Çıkacak: Moraller Bozuk

Sakat, cezalı ve ayrılık sürecindeki oyuncular kadroda yer almayacak, teknik direktör İsmet Taşdemir’in 11’i ise merak konusu oldu.

Üç Önemli Oyuncu Yok
Sezonun ilk haftasında Galatasaray maçında sakatlanan M’Bakata, kırmızı kart cezalısı Mustafa Burak Bozan ve sözleşme feshi görüşmelerinde olan Sokratis Dioubis, Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Özellikle Mustafa Burak Bozan’ın cezası ve Sokratis’in kritik maç öncesi yaşanan tartışmalı çıkışı, taraftarlar arasında tepkiye neden oldu.

Teknik Direktör Taşdemir’in Hamlesi Merak Ediliyor
Kırmızı-siyahlı ekip, üç eksikle sahaya çıkacak olmasına rağmen maça iddialı hazırlanıyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir’in sahaya hangi 11 ile çıkacağı ve eksik oyuncuların boşluğunu nasıl dolduracağı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Gaziantep FK, deplasmanda oynayacağı kritik karşılaşmada moral ve motivasyonu yüksek tutarak sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.