Gaziantep FK'ya Yunanlı Kaleci Sokratis'ten Şok! "Oynamam" dedi

Gaziantep Futbol Kulübü, Konyaspor maçı öncesinde büyük bir kaleci kriziyle karşı karşıya kaldı. Takımın Yunanlı file bekçisi Sokratis, “İkinci kaleci olmam, oynamak istemiyorum” diyerek rest çekti.
Gaziantep FK'ya Yunanlı Kaleci Sokratis'ten Şok! "Oynamam" dedi

Peş Peşe Gelen Şoklar

Geçtiğimiz hafta Halil Bağcı’yı Silifke Belediyespor’a gönderen kırmızı-siyahlılar, bu kez de Mustafa Burak’ın kırmızı kart cezalısı olmasıyla sarsıldı. Tüm gözler Yunanlı kaleci Sokratis’e çevrilmişken, tecrübeli eldivenin “İkinci kaleci rolünü kabul etmiyorum” diyerek ülkesine dönme kararı aldığı öğrenildi.

Konyaspor Maçında 3. Kaleci İhtimali

Sokratis’in bu tavrı sonrası, Gaziantep FK teknik ekibinin Konyaspor karşılaşmasında altyapıdan üçüncü kaleciyi sahaya sürmeyi planladığı konuşuluyor. Kritik maç öncesinde yaşanan bu gelişme, taraftarlar arasında endişeye neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum