Gaziantep FK’da Moraller Bozuk: Kaptanlar Maxim ve Furkan Sonuçlardan Üzgün

Gaziantep FK’da Moraller Bozuk: Kaptanlar Maxim ve Furkan Sonuçlardan Üzgün
Süper Lig’de Avrupa hedefiyle önemli bir çıkış yakalayan Gaziantep Futbol Kulübü, son iki haftada yaşadığı mağlubiyetlerle bu hedefinden uzaklaşmaya başladı

. Takım kaptanları Alexandru Maxim ve Furkan Soyalp, özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında yaşanan gelişmelerden duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Avrupa Umudu Sarsıldı, Eleştiriler VAR Kararlarına

Ligde yakalanan ivmeyle Avrupa kupalarına katılma hayali kurduklarını belirten kaptanlar, özellikle Başakşehir maçında kendilerine karşı hakem hataları yapıldığını ifade etti. Aynı durumun Fenerbahçe maçında da tekrarlandığını söyleyen Maxim ve Furkan, VAR kararlarının takımın moralini olumsuz etkilediğini vurguladı. Ancak ikili, Fenerbahçe karşısında ikinci yarıdaki kötü oyunun da mağlubiyette etkili olduğunu kabul etti.

“Rize Maçından İtibaren Yeni Bir Sayfa Açacağız”

İki kaptan da kalan haftalarda taraftara galibiyet sevinci yaşatmak istediklerini belirtti. Özellikle önümüzdeki Rizespor karşılaşmasını bir dönüm noktası olarak gördüklerini aktaran Maxim ve Furkan, “Bu takımı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Gaziantepli Taraftarlar Endişeli Ama Umutlu

Gaziantep FK’nın son haftalardaki düşüşü taraftar cephesinde de endişeye neden oldu. Ancak futbolseverler, takımın mücadele gücüne ve kaptanların liderliğine güveniyor. Rizespor karşılaşmasının bir moral dönüşü olabileceği görüşü öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.