Gaziantep FK’da Kritik Uyarı: 4 Futbolcu Fenerbahçe Maçı Öncesi Kart Sınırında

Gaziantep FK’da Kritik Uyarı: 4 Futbolcu Fenerbahçe Maçı Öncesi Kart Sınırında
Süper Lig’in 2024-2025 sezonunda kümede kalma mücadelesi veren Gaziantep FK, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde önemli bir sorunla karşı karşıya.

Bugün oynanacak Başakşehir karşılaşması öncesi takımda 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Teknik heyet, sarı kart ceza sınırında yer alan Okereke, Sorescu, Semih ve Ogün Özçiçek’e özel uyarılarda bulundu. Başakşehir karşısında kart görmeleri halinde bu oyuncular, ligin zirve mücadelesi veren güçlü ekibi Fenerbahçe’ye karşı sahada olamayacak.

Öte yandan savunmanın önemli ismi Anel Husic, kart cezası nedeniyle Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Eksiklerle zorlu bir dönemece giren Gaziantep temsilcisinde teknik direktör ve yardımcıları, sarı kart sınırındaki futbolculardan "soğukkanlı ve dikkatli" olmalarını istedi.

Kırmızı-siyahlı ekip, özellikle şampiyonluk adayları karşısında tam kadro mücadele etmek istiyor. Fenerbahçe maçı öncesi yaşanabilecek bir eksik, takımın oyun planını ciddi şekilde etkileyebilir. Bu yüzden teknik heyetin önceliği, Başakşehir maçında oyuncularını kartlardan korumak olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.