Marius Sumidica: 'Kara Bulutları Dağıtacağız

Marius Sumidica: 'Kara Bulutları Dağıtacağız
Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica, futbolcularına talimatı verdi ve kazanmaktan başka sonuç düşünmediklerini söyledi.

Kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Marius Sumudica, futbolcularıyla yaptığı toplantıda ligde sıkıntılı süreçten geçtiklerini ve bu caminanın bu durumu hak etmediğini belirterek, Pazartesi akşamı oynayacakları Antalyaspor maçını kazanmaktan başka şanslarının olmadığını ifade etti. Hafta başından bu yana yapılan çalışmalarda futbolcuların hırsı da dikkat çekerken tek düşünce Akdeniz deplasmanında kazanıp üzerindeki kara bulutları dağıtmak.

EL, ELE VEREREK POTADAN ÇIKACAĞIZ

Hafta içinde yapılan ayrılık görüşmesinde bu takımı ligde tutacağının sözünü veren teknik direktör Marius Sumudica, herkesin el, ele vererek bu takımın düzlüğü çıkacağını söyledi. Sumudica, öte yandan futbolcularına; "Çok iyi başkanımız ve yönetimimiz var. Biz ne istiyorsak yapıyorlar. İçinde bulunduğumuz bu durum bize ve camiaya yakışmıyor. El, ele vererek potadan çıkmamız gerekiyor. Antalya maçı bizim için çok önemil ve kazanmaktan başka sonuç istemiyorum" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum