Gaziantep FK’da Sumudica sözleşme istedi böyle oldu

Gaziantep FK’da Sumudica sözleşme istedi böyle oldu
Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica’nın geçtiğimiz hafta yönetime yeni sözleşme mesajı vermesinden sonra Beşiktaş deplasmanından eli boş döndü. Rumen teknik adam ne zaman böyle konuşmalar yapsa, takım mağlup olmaya devam ediyor.

NELER SÖYLEMİŞTİ

Gaziantep Futbol Kulübü ile şu ana kadar 6 maçta 3 galibiyet alan 3 mağlubiyet alan Teknik Direktör Marius Sumudica, yönetim mesaj yollayarak yeni sözleşme sinyalleri vermişti. Rumen teknik adam, “Kendimi Gaziantep'te suya girmiş bir balık gibi hissediyorum. 1 yıl sözleşmem var burada. Burada gerçekten çok mutluyum. Eğer yönetim mutluysa, bende mutlu olduğum sürece önceliğim Gaziantep’te kalmak olacaktır” demişti

AYNI SENARYO YAŞANDI

Sumudica’nın yönetime mesaj yollayarak yeni sözleşme istediğinde bulunmasından sonra Gaziantep FK, Beşiktaş maçını kaybetti. Geçtiğimiz dönemde de yönetimden yeni sözleşme talebinde bulunan Sumudica, cevap alamayınca takım yine mağlup olmuştu. Bu görüntü ikinci kez Gaziantep’te yaşanırken Kulüp Başkanı Memik Yılmaz’ın nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum