MHP Gaziantep’te İstifa Depremi! Büyükşehir Meclisi’nde 3 Ayrılık
Edinilen bilgilere göre istifa eden isimlerin Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Belediye Meclis Üyesi Mahmut Işık ve Nurdağı Belediye Meclis Üyesi Abbas Coşkun olduğu belirtildi.
İstifaların ardından MHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki grup yapısında değişiklik yaşandığı ifade edilirken, parti içerisindeki son dönem hareketliliğin ardından gelen ayrılıklar siyasi kulisleri de hareketlendirdi.
Gaziantep siyasetinde geniş yankı uyandıran gelişme sonrası gözler MHP İl Başkanlığı ve parti yönetiminden yapılacak resmi açıklamaya çevrildi.
Özellikle son dönemde teşkilat içerisinde yaşanan değişimler ve kamuoyuna yansıyan tartışmaların ardından gelen istifalar, “MHP Gaziantep’te kriz mi yaşanıyor?” sorularını da beraberinde getirdi.
Konuya ilişkin resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.