CHP Gaziantep’te Kriz Büyüyor: Cihan Ekici’den İl Başkanı Reisoğlu’na Sert Tepki
Ekici, CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu’nu partideki sorunları çözmek yerine dedikodu üretmekle suçladı ve onu istifaya davet etti.
Ekici’den Reisoğlu’na Sert Eleştiri
Cihan Ekici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Reis Reisoğlu’nu eleştirerek, “Kazanılan hiçbir belediye başkanlığında zerre katkısı olmayan, ortaya çıkan her siyasi figürden siyasi güç kaybetme korkusu taşıyan ve parti içindeki sorunlara çözüm üretmek yerine dedikodu üreten bir il başkanı” ifadelerini kullandı. Ekici, ayrıca Reisoğlu’nu, parti içindeki inançlı ve duruş sahibi insanları itibarsızlaştırmaya çalışmakla suçladı.
İstifa İddiası ve Tepki
Ekici, paylaşımında, Umut Yılmaz’ın kendisinin istifasını istemesi ile ilgili olarak, “Başkan yardımcılarından duyduğum kadarıyla şahsımın istifasını Umut Yılmaz tarafından istendiğini söylemekteymişsin, etme, söyleme, artık bırak bu işleri” diyerek, il başkanına sert bir tepki gösterdi. Ekici, başarılı olamayan ve süreçteki sorumluluğunu kabul etmeyen Reisoğlu'nu gereğini yapmaya çağırdı.
Gerilim Sürüyor
Gaziantep’te CHP içindeki bu gerilim, partinin geleceği açısından önemli bir dönemeç olabilir. Ekici’nin açıklamaları, partideki iktidar mücadelesinin daha da kızışacağına işaret ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.