Umut Yılmaz'dan Flaş Açıklamalar: 'CHP'den İstifa Ettim Çünkü!'

Umut Yılmaz'dan Flaş Açıklamalar: 'CHP'den İstifa Ettim Çünkü!'
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP’den istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, yaşadığı baskılar ve tehditler nedeniyle bu kararı aldığını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Umut Yılmaz, CHP'li 5 Meclis Üyesi ile birlikte parti üyeliğinden istifa ettiğini resmi olarak duyurdu. Yılmaz, istifa kararının ardında CHP’liler tarafından evinin videolarının çekilmesi ve tehdit edilmesi gibi yaşadığı sıkıntıları gerekçe gösterdi. Ayrıca, il başkanının kendisine sahip çıkmaması, milletvekillerinin ilgisizliği ve genel merkezin umursamaz tutumu nedeniyle bu kararı aldığını ifade etti.

Yılmaz, istifasını sadece partiden ayrılmak olarak değil, aynı zamanda onurlu bir mücadelenin dışa vurumu olarak tanımladı. "Yüzüm ak, alnım açık. Elinizde ne varsa götürün, verin" diyerek açıklamasını sürdüren Yılmaz, kararının anlık değil, uzun zamandır düşündüğü bir karar olduğunu vurguladı. Babasının da bugün olsa aynı şekilde davranacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum