Şamil Tayyar Adeta Bombaladı! Gaziantep'te Şehitkamil Neden Kaybedildi? FADILOĞLU ADAY GÖSTERİLMEMELİYDİ

Şamil Tayyar Adeta Bombaladı! Gaziantep'te Şehitkamil Neden Kaybedildi? FADILOĞLU ADAY GÖSTERİLMEMELİYDİ
Ak Parti Eski Gaziantep Milletvekili ve MKYK üyesi Şamil Tayyar canlı yayında: "Rıdvan Fadıloğlu, kendisi de ayrılmaya hazırlanmışken, yeniden aday gösterilmemeliydi" dedi.

SEÇMEN İKİ KEZ DERS VERDİ, BİZ ALMADIK

Şamil Tayyar, Ak Parti'nin 2019 ve sonrasında seçmen tarafından verilen derslerin dikkate alınması gerektiğini vurguladı. İstanbul ve Ankara'nın Ak Parti'den CHP'ye geçişi ile seçmenin ilk uyarısını yaptığını, ancak mesajın anlaşılmadığını, takiben 2024 yerel seçimlerinde daha sert bir uyarıyla karşılaşıldığını ifade etti. Tayyar, bu mesajların dikkate alınmazsa partinin geleceği için ciddi sonuçlar doğabileceği uyarısında bulundu.


ŞEHİTKAMİL NEDEN KAYBEDİLDİ?

Programda, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Ak Parti'nin seçim kaybı da gündeme geldi. Kaybeden aday Rıdvan Fadıloğlu'nun hükümet politikalarına ithafen yaptığı yorumlar ve Sözcü Gazetesi'ne verdiği röportajın sonuçlar üzerindeki etkileri tartışıldı. Tayyar, Fadıloğlu'nun seçilmesinde hükümet politikaları ve adayın kendi yöntemlerinin belirleyici olup olmadığını ele aldı.

ŞAMİL TAYYAR': 'FADILOĞLU HALK'A İNMEDİ'

Canlı yayında bazı yanlışlar içerdiğini ifade eden Tayyar, Fadıloğlu'nun ailevi bağlarının ve kıyaslama yapma yönteminin yanlış olduğunu vurguladı. Ayrıca, Fadıloğlu'nun kamu kaynaklarını yönetimdeki başarısına rağmen başarılı bir şekilde halka aktaramamasının sonuçlarına değindi.

DÜRÜST YÖNETTİ! AMA EKSİK KALDI

Fadıloğlu'nun kişisel tanıtım (PR) çalışmalarında başarısız olduğuna işaret eden Tayyar, hizmet odaklı çalışmanın ötesinde, halkla ilişkiler ve medya ile iletişimin de önemli olduğunu anlattı. Fadıloğlu'nun görev süresi boyunca belediyeyi mali disiplinle yönettiğini, ancak ulusal medyada yeterince yer almadığını söyledi.

FADILOĞLU ADAY OLMAK İSTEMEDİ!

Tayyar, Fadıloğlu'nun yeniden aday gösterilmesinin parti için bir hata olduğunu belirterek, adayın bu sürpriz karşısında hazırlıklı olmadığını ve bu durumun seçim sonuçlarına olumsuz yansıdığını ifade etti.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.