Umut Yılmaz Emeklilere Asgari Ücret Müjdesi Vemişti! Emeklilerin Gözü Kulağı Umut Yılmaz'da

Umut Yılmaz Emeklilere Asgari Ücret Müjdesi Vemişti! Emeklilerin Gözü Kulağı Umut Yılmaz'da
Bugün 1 Mayıs, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinin emeklileri için büyük anlam taşıyan bir tarih. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz tarafından vaad edilen bazı önemli projelerin başlayacağı gün nihayet geldi.

Gaziantep27.net'te yapılan habere göre; Başkan Yılmaz, seçim döneminde emeklilere yönelik bir dizi sosyal destek paketi açıklamış ve o günün gelmesini sabırsızlıkla bekleyen emekliler için umut vakti başlamıştır. Emekliler için projelerimle geliyorum’ diyen Umut Yılmaz, 25 Mart’ta seçimlere 6 gün kala bakın neler söylemişti:

EMEKLİLERE SESLENDİ

“Şehitkamil ilçemizde yaşayan emekli teyzelerime ve amcalarıma sesleniyorum. 4 bin 500 lira yaşlılık aylığı alanlar var, 10 Bin lira emekli maaşı alan emeklilerimiz var, bu kadar miktarla hayat geçmez, geçemez, bu insanlar yok sayılamaz. Bizim dönemimizde en geç 1 Mayıs’ta size söz veriyorum 4 bin 500 lira yaşlılık aylığı alan var, 10 bin lira emeklilik maaşı almaya mahkum edilen tüm amcalarımın teyzelerimin maaşlarını Mayıs 1’den itibaren asgari ücrete tamamlayacağız.

UMRE VE EMEKLİ LOKALİ YAPACAĞIM

Bir haç parası olmuş 350 bin lira bunu karşılayamayız ama emekli teyzelerimizi, emekli amcalarımızı alacağız ve yılda iki gün ondan sonra bu sayıyı artıracağız emekli amcalarımızla, teyzelerimizle sizlerin büyükleriyle Umreye gideceğiz. Hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağım, çok büyük onlara yakışan emekli evi kuracağız, tam 10 bölgede emekli lokali açacağız. Allah izin verirse sizlerin çocuğu olarak her zaman yanınızda olacağız.”

Kaynak:gaziantep27.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.