Ak PARTİ Nizip Adayı Akdoğan'dan Şok Sözler: 'SABOTE EDİLDİM!'

Ak PARTİ Nizip Adayı Akdoğan'dan Şok Sözler: 'SABOTE EDİLDİM!'
Ak Parti yıllar sonra Nizip'i, CHP'ye kaptırdı! Gaziantep'in en büyük ilçesi Nizip'te Ak Parti şok yaşamıştı! Seçim kaybı Ak Parti adayı Hacı Fevzi Akdoğan ile bazı milletvekillerini karşı karşıya getirdi.

Gaziantep’te Ak Parti’nin en önemli kalelerinden olan Nizip’te, 31 Mart yerel seçimlerinde kazanan parti CHP olmuştu. Gaziantep’in en büyük kırsal ilçesi olan Nizip’te CHP adayı Ali Doğan seçimi kazanırken, Yeniden Refah Partisi aldığı oylarla CHP’nin kazanmasında önemli etken olmuştu.

Yıllar sonra CHP’ye kaptırıldı

3 dönem Nizip Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 3 dönem kuralı nedeniyle bir dönem bekleyen Hacı Fevzi Akdoğan, 31 Mart seçimlerinde öncesinde bir kez daha aday gösterilmişti. Nizip’te belediye başkanlığının sürekli aynı isimler arasında paylaşılmasına, seçmen son seçimde sert tepki verdi ve Gaziantep’in en büyük kırsal ilçesi yıllar sonra CHP’ye geçti.

Akdoğan’dan şok sözler

Nizip’teki seçim kaybı Ak Parti teşkilatında şok etkisi yaratırken, ilçedeki partinin önemli isimlerini de karşı karşıya getirdi. İddialara göre, Hacı Fevzi Akdoğan, seçimde sabote edildiğini, bölge milletvekillerinin de bu duruma sessiz kaldıklarını ifade ediyor. Akdoğan’ın yakın çevresine, “Partideki bir çok isim benim kaybetmem için çalıştı. Milletvekillerimiz de bu duruma sessiz kaldı. Beni kimlerin sabote ettiğini tek tek belgeleyeceğim ve bunu yapanlarla hesaplaşacağım” dediği iddia edildi.

Kaynak:gaziantepdogus.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.