Fatma Şahin Kare Asını Belirliyor! Büyükşehir'de Kaç Daire Başkanı Değişiyor?

Fatma Şahin Kare Asını Belirliyor! Büyükşehir'de Kaç Daire Başkanı Değişiyor?
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 16 Nisan’da ilk Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını yapacak ve bu toplantıdan sonra Büyükşehirde yeni çalışacağı Başkan vekillerini belirleyeceği ve birçok Daire Başkanı'nın da değişeceği belirtildi...


ŞAHİN'İN YENİ KARE ASLARI KİMLER?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Başkan Vekilliği ve danışmanlık altında yeni yardımcılarının başında Osman Toprak, Halil Uğur, Mehmet Haz, Hakan Aslansoy ve Zehra Ünal'ın yer alacağı öne sürüldü.

MHP’YE 1 BAŞKAN VEKİLLİĞİ VERİLECEK

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay'ın büyük ihtimalle MHP'den Büyükşehir Meclisine seçilen tek MHP'li isim olan Şahinbey Belediye Meclis üyesi Cuma Kaymakçı’nın ismi üzerinde durulduğu son kararı ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın vereceği iddia edildi.

GENEL SEKRETER SEZER CİHAN DEVAM EDİYOR

Büyükşehir genel sekreteri olarakygörev yapan tecrübeli isim Sezer Cihan'ın görevine devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

İLK GİDECEK DAİRE BAŞKANI EFİLOĞLU

İsmi gündemden düşmeyen Büyükşehir Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu'nun ilk görevden gönderilecek daire başkanları arasında bulunurken, bunun dışında 5 daire başkanının görevden gönderileceği söyleniyor.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.