AK Parti'ye darbeyi Gaziantep'te MHP değil Yeniden Refah vurdu!

AK Parti'ye darbeyi Gaziantep'te MHP değil Yeniden Refah vurdu!
Olaymedya.com Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş'ın her salı günü "Erol Maraş ile salı yazıları" adlı köşesinde yer alana köşe yazısı sonrası MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Gazetemize özel olarak seçimi değerlendiren MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay " AK Parti'ye Gaziantep'te asıl darbeyi Yeniden Refah'ın vurduğunu ve seçimlerin kaybedilmesinde MHP'nin bir payı olmadığını" söyledi. Sermet Atay 2023 milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin Gaziantep'te başarıya ulaşmasında MHP'nin büyük bir desteği olduğunu belirten Atay, 2024 seçimlerinde ise başta Büyükşehir olmak üzere Şahinbey, Nurdağı, İslahiye ve Araban'da ki kazanılan zaferlerde MHP'nin etkili bir rolü olduğunu vurguladı.

Kaybettiren Yeniden Refah, Kazandıran MHP

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay , Cumhur İttifakı olarak bu seçimlerde en büyük darbeyi Yeniden Refah'tan yediklerini söyledi. Oğuzeli'nde Sait Kılıç'ın yoğun ısrarları sonrası genel merkezin kararı ile tekrar aday yapıldığını belirten Atay, Kılıç'ın adaylığına karşı çıktığını fakat buna rağmen aday yapıldığını açıkladı. Öte yandan Oğuzeli'nde AK Parti seçmeninin eski AK Partili aday Bekir Öztekin'i desteklemesi üzerine seçimin burada kaybedildiğini de belirtti.

Nizip'te de aynı durumun yaşandığını belirten Sermet Atay burada da iki AK Partili ismin arasında geçen rekabette CHP'li adayın seçimi kazandığını belirtti. Öte yandan Atay Karkamış'ta ki mağlubiyetin ise seçim sürecinde yapılan hatalara bağladı.

Araban'ı Yeniden Refah'a rağmen kazandık

Sermet Atay, Araban'da MHP adayı Mehmet Özdemir'in karşısında yer alan AK Parti'den ayrılıp Yeniden Refah'a geçen eski CHP'li Hasan Doğru'ya karşı güçlü bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum