Şamil Tayyar Gaziantep'te ki Parti İçindeki Küskünlere Seslendi: "Lafı olan 1 Nisan’a saklasın"

Şamil Tayyar Gaziantep'te ki Parti İçindeki Küskünlere Seslendi:  "Lafı olan 1 Nisan’a saklasın"
AK Parti MKYK eski Üyesi ve Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kazanımların hasar görmemesi için yapıcı eleştirilerde bulunduğunu ancak muhalefetten çok parti içindeki dostların hışmına uğradığını söyledi.

Yerel Seçimlere kısa bir süre kala AK Parti MKYK eski Üyesi ve Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar’dan partisine yönelik önemli bir uyarı geldi. Partisine yönelik uyarı ve yapıcı eleştirilerde bulunduğunu söyleyen Tayyar, parti içinden bu uyarılarına karşın tepki aldığını anlattı.

HÜKMÜ YOK

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tayyar, ‘’31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyoruz. Bir yol kazası yaşanmasın, kazanımlar hasara uğramasın diye yeri geldi uyarılarda bulundum, yapıcı eleştirilerimi dile getirdim. Dışarıdan daha çok içerideki dostların hışmına uğradım. Kapımızı çalan genel başkanlar oldu, teşekkür ettik nazikçe. Zaman bizi haklı çıkardı çıkarmasına, şu aşamada bunun da bir hükmü yok.’’

KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKMA VAKTİ

Açıklamalarını sürdüren Tayyar, ‘’Esas olan niyet, niyet de halis olunca gerisi teferruat. Lafım, incinmiş kalplerin sahiplerine. Vakit, kırgınlıkları bir kenara bırakma vakti. Lafı olan 1 Nisan’a saklasın ama öncesinde, 31 Mart’ta partisine sahip çıksın. Öfkeyle demlenmiş siyasi tercihlerin, geçmişte ülkeyi ne tür kaosa sürüklediğini biliyoruz. Önce akl-ı selim. Bir kez daha AK Parti. Bir kez daha Cumhur İttifakı’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.