Pancarlı Mahallesi'nde Deniz Fakıoğlu Rüzgarı Esiyor!

Pancarlı Mahallesi'nde Deniz Fakıoğlu Rüzgarı Esiyor!
Gaziantep Pancarlı Mahallesi muhtar adayı Deniz Fakıoğlu ustalık yapmak için göreve talip olduğunu belirterek, seçilmesi halinde Herkese layık bir muhtar olacağını ve mahalleye bir taziye evi ile yaşlılara lokal yaptıracağını söyledi

EFSANE MUHTARIN OĞLU BABASINDAN ALDIĞI TECRÜBEYE PANCARLI MAHALLESİNE AKTARACAK

Fatih Mahallesi kurulduğundan beri orada muhtarlık yapan terzi asker lakaplı Mehmet Fakıoğlu’nun oğlu olan Deniz Fakıoğlu, babasından aldığı tecrübeyi Pancarlı Mahallesine aktaracak. Muhtar babasının yanında yetişen ve işi çok iyi öğrenen Fakıoğlu, mahallenin sorunlarına hakim olduğunu ve bunları hep beraber çözeceklerini söyledi. Deniz Fakıoğlu öncelikle mahalleye bir taziye evi ve yaşlılar için bir lokal yaptıracağını ifade ederek herkesin desteğini beklediğini söyledi.


BİR TAZİYE EVİ VE YAŞLILAR İÇİN BİR LOKAL YAPTIRACAK

Gaziantep Pancarlı Mahallesi muhtar adayı Deniz Fakıoğlu, “Fatih emek Pancarlı Mahallesi Pancarlı ismi ile birleşmiş olup bu mahalleye muhtar adayıyım Fatih Mahallesi kurulduğundan beri muhtarlık yapan Mehmet Fakıoğlu, terzi asker lakaplı kişinin oğluyum aynı zamanda muhtarlığı beraber yapmaktayız. Mahallemiz büyüdüğü için Ben de bu işin çıraklığını yaptığımdan dolayı ustalığına talibim. Öncelikle bir taziye evi yaşlılara lokal yaptırmak istiyorum daha temiz daha nezih bir mahalle olması için elimden geleni yapacağım yapmaya hazırım. Bu görevi daha iyi üstleneceğime eminim. Herkese layık bir muhtar olmaya çalışacağım. yediden 70’eTüm mahalle sakinlerinin desteklerini bekler saygılar sunarım. DENİZ FAKIOĞLU pancarlı mahallesi muhtar adayınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.