Gaziantep’te muhtar adayları vatandaşı çileden çıkarıyor. Muhtar adayları gittikçe çirkinleşiyorlar

Gaziantep’te muhtar adayları vatandaşı çileden çıkarıyor. Muhtar adayları gittikçe çirkinleşiyorlar
Gaziantep'te seçime bir hafta kala muhtar adayları birbirlerini seçim bürolarını basmakla kalmayıp, birbirlerini pankartına da karalama kampanyası yapmaya başladılar.

Gaziantep'te Pancarlı Mahallesi muhtar adayı Nurettin Nane'nin pankartı kimliği belirsiz kişilerce provoke edildi. Öte yandan bazı muhtar adayları ise Şehitkamil Kültür Merkezinde ki totemlerin üzerine kendi afişlerini yapıştırdılar. Kamu malına afiş yapıştıran muhtarların seçilmeleri durumunda ise kamu mallarını koruyup koruyamayacakları merak konusu oldu.

ekran-resmi-2024-03-25-08-58-39.png

Gaziantep’te muhtar adayları vatandaşı çileden çıkarıyor. Okul, hastane, direk, duvar demeden her yeri afişleri ile donatan muhtar adayları gece gündüz demeden kapıları çalarak rahatsızlık veriyorlar.

Vatandaşı Bıktırdılar

Gaziantep’te sayıları 10 bini aşan muhtar adayları seçim çalışmalarında seçmeni bıktırdı. Gece gündüz demeden ev ev dolaşan muhtar adayları, herkesi bezdirdi. Gece saatlerinde dahi çalan kapıyı açan vatandaşlar, biranda karşılarında el ilanları ile muhtar adayı olduğunu söyleyenleri görünce çileden çıkıyor. ‘Artık kapımızı çalmayın’ diye isyan eden vatandaşlar bu işe bir son verilmesini istedi.

ekran-resmi-2024-03-25-08-58-48.png

Birbirlerini provoke ediyorlar

Gaziantep'te kıyasıya süren muhtarlık seçimlerinde bazı muhtar adaylarının pankartları kimliği belirsiz kişilerce provoke edildi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar muhtarların bu şekilde davranmasından bıktıklarını belirttiler.


GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SEBEP OLUYORLAR

Muhtar adayları okul, cami, hastane ayrımı yapmadan her tarafı ilanları ve tanıtım broşürleri ile dolduruyorlar. Aynı duvara 20’ye yakın muhtar adayını tanıtım afişlerini de astıkları görülüyor. Sokaklar el ilanlarından geçilmiyor. Vatandaşın kapısını çalıp rahatsız etmekle kalmayan muhtar adayları görüntü ve çevre kirliliğine de sebep oluyor. Seçmen ise artık birilerinin bu işe dur demesi gerektiği görüşünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum