Gaziantep Nizip'te Yeniden Refah Partisi Adayı Doktoroğlu Başkan Gibi Karşılanıyor!

Gaziantep Nizip'te Yeniden Refah Partisi Adayı Doktoroğlu Başkan Gibi Karşılanıyor!
Gaziantep'in Nizip ilçesi'nde seçim çalışmalarına DOKTOROĞLU damgası. Yeniden Refah Partisi Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam ederken resmen rüzgar estirdi!

Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı ve Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Doktoroğlu, Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerine bulunan siyasi parti seçim bürolarını da uğradı.

r1.jpeg

Prensip olarak ayrıştırmadan herkesi kucaklayacaklarını belirtten Doktoroğlu sözlerine şöyle sürdürdü; “20 yıldır ilçemize belediye meclis üyesi olarak hizmet ediyordum. Bu dönem yaptığımız istişareler sonucu aday olmaya karar verdik ve Yeniden Refah Partisi’nden adaylığımızı açıkladık. Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte sahaya çıkarak halkımızın sorunlarını dinliyoruz.

r2.jpeg

Rabbim kısmet ederse 31 Mart gecesi başkan seçilirsem şehrimizin gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bizler gayret edeceğiz, halkımız tercih edecek, Rabbim’de takdir ederse başkan olarak şehrimize hizmet edeceğim. Sorunları kaynaklarından çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Yapamayacağımız hiç bir projenin sözünü vermiyoruz, halkımızdan gelen takipler doğrultusunda da yapılabilir projeleri de not alarak listemize ekliyoruz.

r5.jpeg

Kutuplaştırıcı siyasetten vatandaşlarımız bıkmışlar, bizler kucaklaşmak için yola çıktık.”
Esnaf ziyaretlerine meclis üyesi adayları, parti yönetimi ve gönüllüler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.