İyi Partili 150 Üye istifa edip Gaziantep Ak Parti Şahinbey’e katıldı. Mehmet Tiryaki çalışmalarıyla takdir topluyor.

İyi Partili 150 Üye istifa edip Gaziantep Ak Parti Şahinbey’e katıldı. Mehmet Tiryaki çalışmalarıyla takdir topluyor.
Gaziantep’te İyi Parti’den istifa eden içlerinde kurucu başkan vekili, il sekreteri, genel merkez delegesi ve 150 tane İyi Parti Üyesi Ak Parti Şahinbey’e katıldı.

Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen törende yeni AK Partililere rozetlerini Ak Parti Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki taktı.

Açıklamalarda görüşlerine yer verilen Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, “Seçimlerde bize destek vermek üzere partimize katılan yeni üyelere teşekkür ediyorum. Partimiz her geçen gün büyüyor, AK Parti ailemiz genişliyor. Partimize güç katan yeni üyelerimizle yerel seçimlerde rekor oy oranıyla tarihi bir zafere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarda bulunan yeni üyeler “AK Parti ailesine katıldığımız için mutluyuz İl Başkanımız Murat Çetin ve İlçe Başkanımız Mehmet Tiryaki ne zaman arasak ulaşsak, arkadaşlarımızın tüm taleplerinde yardımcı oldular. Bizlere değer verildiğini gördük ayrıca Ak Parti Şahinbey Teşkilatının durdurak bilmeyen saha çalışmalarından etkilendik bunun üzerine il ve ilçelerimizdeki partililerimizle birlikte AK Parti'ye katılma kararı aldık. Allah utandırmasın, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.