Gaziantep Ak Parti Eski Milletvekili Şamil Tayyar kimlere mesaj verdi?

Gaziantep Ak Parti Eski Milletvekili Şamil Tayyar kimlere mesaj verdi?
AK Parti MKYK eski Üyesi ve Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti’den ayrılarak aday olan isimlerin seçim çalışmalarında halen AK Parti kartını kullandığını söyledi.

Yerel seçimler öncesi heyecan artıyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce AK Parti’de siyaset yapan, sonrasında ise başka partilere geçen isimlere yönelik mesajları gündemde... Katıldığı toplantılarda, ‘’Seçilirsem AK Parti’ye geçerim’’ ifadelerini kullanan adaylara net mesaj veren Erdoğan, siyasi cambazlık yorumunda bulundu.

HERKESİN İSTEDİĞİ PARTİDE SİYASET YAPMA HAKKI VAR

Erdoğan’ın açıklamalarına bir destek de AK Parti MKYK eski Üyesi ve Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar’dan geldi. Sosyal meyda hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tayyar, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın ifade ettiği gibi, isteyenin istediği partide siyaset yapma hakkı vardır. Ancak seçim kampanyasını ‘seçilirsem AK Parti’ye geçeceğim’ diyerek yürütmek, Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle siyasi cambazlıktır. Biraz ileri gideyim, bence siyasi dolandırıcılıktır.’’

Tayyar kimlere mesaj verdi?

AK PARTİ KARTI KULLANILIYOR

Açıklamalarını sürdüren Tayyar, ‘’Ne yazık ki birçok bölgede farklı partilerden kimi adaylar seçmeni kandırmak için AK Parti kartını kullanıyorlar. Cumhurbaşkanımızın, siyasi cambazlara AK Parti kapısını kapatması, birçok bölgede seçimin seyrini değiştirecektir. Böylece artık her aday kendi cirmi kadar yer kaplar, AK Parti gölgesinde hayal kuramaz, seçmeni de kandıramaz’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.