CHP Gaziantep'te Flaş Gelişme! Reisoğlu Ve Yıldırım'ın İstifaları Kabul Edilmedi!

CHP Gaziantep'te Flaş Gelişme! Reisoğlu Ve Yıldırım'ın İstifaları Kabul Edilmedi!
CHP Gaziantep’te İl Başkanı Reis Reisoğlu, il ve ilçe yönetimleri istifalarını sunmuştu. Genel Merkeze ulaşan istifalarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Gaziantep'te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Reis Reisoğlu ve Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, meclis üye aday listeleriyle ilgili yaşanan kriz sonrasında istifalarını sunmuştu. Ancak Genel Merkezden gelen flaş karar, beklenmedik bir dönüşe işaret ediyor.

İstifalar Kabul Edilmedi

CHP Genel Merkezi, Reisoğlu ve Yıldırım'ın istifalarını kabul etmediğini bildirdi. Bu kararın ardından Yıldırım'ın göreve geri dönmeye sıcak baktığı, Reisoğlu'nun ise konuyu değerlendireceği öğrenildi. İki ismin seçim çalışmalarına devam etmesi ise dikkat çekiyor.

Reisoğlu ve Yıldırım'dan Dayanışma

Reisoğlu, eski İl Başkanı olarak GBB Başkan Adayı Muzaffer Ertürk'ü desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve GBB Başkan Adayı Fatma Şahin’in Ertürk’ün Seçim İrtibat Ofisi ziyaretinde de Reisoğlu'nun etkin rol aldığı görüldü. Gözler, bugün yapılacak MYK toplantısına çevrildi.

MYK Kararı Bekleniyor

Genel Merkez'in istifaları kabul etmemesi, CHP MYK toplantısında değerlendirilecek. Reisoğlu ve Yıldırım'ın görevine devam edip etmeyeceği, MYK'dan çıkacak kararla netlik kazanacak. Gaziantep'teki bu gelişmeler, CHP içindeki dinamikleri ve parti içi demokrasi tartışmalarını da gündeme getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.