MHP'li Hatice Bülbül Kılınç, Şehitkamil Belediye Meclis üyeliği aday adayı

MHP'li Hatice Bülbül Kılınç, Şehitkamil Belediye Meclis üyeliği aday adayı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Kadın Kolları'nda yıllardır görev alan Hatice Bülbül Kılınç, Şehitkamil Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Her şeyden önce Türkiye anlayışı ile hizmete talibim!" Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Kadın Kolları'nda yıllardır görev alan Hatice Bülbül Kılınç, Şehitkamil Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

MHP Gaziantep İl Kadın Kollarında görev alan ve daha sonra MHP Şehitkamil KAÇEP Başkan Yardımcısı olarak görev alan Kılınç başvurusunu Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Hakan Demirkan'ı ziyaret ederek yaptı.

Aday adaylığı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Hatice Bülbül Kılınç, her şeyden önce Türkiye anlayışı ile hizmete talip olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“UFUK OLACAĞIZ, MÜJDE OLACAĞIZ”

Değerli Dava Arkadaşlarım;

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” kavrayışıyla herşeyden önce Türkiye anlayışla huzur olacağız. Ufuk olacağız müjde olacağız. Teselli olacağız, kudret olacağız, çözüm olacağız, şifa olacağız. Her insanımızın elinden tutup Kızılelmaya mutlaka vasıl olacağız.

Şehitkamil Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurumu İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Hakan Demirkan Başkanımıza yaptım.

Milliyetçi Ülkücü Hareketin bir parçası olmak şereflerin en büyüğüdür.

Bu kutlu yolda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.