Gaziantep FK evinde kral!

Daha önce yine söylemiştim bu takım kadro mühendisliği yapılırken bir eksiklik olduğunu. İç sahada inanılmaz bir performans. 11 maçtan 9 galibiyet 2 beraberlik süper bir sonuç. Yani, Süper Lig’de iç sahada kaybetmeyen Trabzonspor ve Gaziantep Futbol Kulübü. Ama ne hikmetse bu takım deplasmanda istediği sonuçları alamadı. Şu ana kadar sadece bir deplasman galibiyeti bulunan Gaziantep ekibi, ne olursa olsun iç sahada kaybetmek istemiyor. İşte onlardan birisi..
Bu hafta ligin güçlü takımlarından Adana Demir geliyor. Balotelli yok ama, Adana Demir takımı yabana atılır bir takım değil. Şu anda ligde 41 puanla 3. sırada yer alan koşmu ilin takımıyla arandaki puan farkını kapatmak için, kazanmaktan başka çare yok. Haa, iç sahada kaybetmeyen Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu tılsımı bozmayarak yoluna devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Yeter ki; Maxim, Muhammet, Papy, Günay gibi kilit isimler gününde olsun. Gaziantep’ten iç sahada kesinlikle endişe etmiyorum. Antrenmanlarda da görülüyor ki, Erol hoca takımını bu maça en iyi şekilde konsantre ediyor. Ve üstelik 10. galibiyeti iç sahada Adana’dan almak çok önemli. Bunuda bu takımın başaracağına inanıyorum.. Evinde kral olan, deplasmanda istediğini alamayan Gaziantep, ne olursa olsun Pazar günü kazanacaktır…
Gaziantep ekibi, iç sahada ne olursa olsun iyi mücadele ediyor. Üstelik takım kurgusu ve Erol Bulut’un sistemi buna çok uygun. Eh.. Taraftarların da desteğiyle Adana Demir engelini üç puanla geçmek aslında üst sıralar için umut ışığı olacaktır. O nedenle, tek yol kazanmak olmalı. Haydi hayırlısı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi