Gaziantep FK’da transfere ne gerek var

Şimdi herkes transfer olacak mı? olmayacak mı? onu konuşuyor… Hayır olmayacak…
Çünkü, Gaziantep Futbol Kulübü’nün topladığı 32 puan ve bulunduğu konuma bakıldığında bu kulübün artık ayağını yorganına göre uzatma vakti geldi. Alt yapıdan değil 5 yıl, 15 yılda geçse bir tane oyuncu çıkmayacak. Onun için, devre arasında transfer yapacağına gelecek yılın planlarını yapmak daha doğru.
Bu konuda Erol Bulut ise yönetime “Şu anda alacağımız oyuncular takıma hiçbir şey katmaz. Hazır olmaları 1-2 ayı bulabilir. Ondan sonra ne yapacağız ki” dediğini öğrendim. Çok doğruda söylemiş Erol hoca.. Çünkü, devre arasında kimse iyi oyuncusunu göndermez, gönderende yüklü miktarda para ister. Eh.. bu kulübünde sokağa atacak parası olmadığına göre onun için bırakın şimdi transferi. Siz 32 puan toplamışsınız, düşmeyle işiniz kalmamış. Kalan maçlarda da en iyi sonuçları alarak daha yukarılara çıkmak gerekiyor. Kadroda da taşlar yerine oturdu. Herkes oynamaya çalışıyor. Üstelik şişkin olan bir kadroya sahip Gaziantep FK..
Başkan Cevdet Akınal, CEO Erhan Yüksek ve Teknik Direktör Erol Bulut’un kafa kafaya vererek gelecek yılın kadrosunu oluşturmak için ne yapmak gerekiyor ona bakılmalı. Luka Stankowski transferiyle aslında çakmak çakıldı. Ufak ufak kıvılcımların çıkması gerekiyor. Onun için, iyi düşünüp, iyi karar verilmiş bence. Doğru işler yapılır, menejerlerden kurtulursa bu takım gelecek yıl genç ve başarılı olabilecek bir ekiple yoluna devam edecektir. Bir çok takım gençleşmenin yolunu seçti. Gaziantep FK’nın da genç oyunculara yöneldiğini görüyorum. Gerek yurt dışında gerekse yurt içerisinde iyi tarayıp gençleri takıma kazandırmak gerekiyor. Bunun için şu anda transfere gerek yok. Olduğunda içeride temizlip yaparak, yola devam edilmeli..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi