Gaziantep FK'nın İlk maçı.. Karamsar olmayın!

Hazırlık maçlarının atmosferi farklı, lig daha farklı oluyor. Süper Lig başladı ama, Gaziantep FK’nın aldığı yenilgi ve ortaya koyduğu görüntü taraftarı karamsarlığa itti.
Sakin olun… İlk maç herşey olabilir, ilk haftalarda takımlar hazır olmayabilir. Gaziantep ekibide henüz hazır değil. Şimdi diyeceksiniz; “Uzun bir kamp döneminde bu takım yattı mı?” hayır yatmadı ama, lig öncesinde transferlerde beklenen hamle yapılamadı. Eksikler belli, alınacaklar belli.
Yönetim gerekli hamleyi yaparsa, eksikler giderilirse önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Gaziantep FK izleriz kanatindeyim.
Çünkü, bu takım iyi olmak zorunda, Geçtiğimiz iki sezonu 8. ve 9. sırada tamamlayan bu takımın 10. sıraya inmesi başarısızlık demektir. Erol Bulut ve yönetiminde bu işin farkında olduğu bir gerçek.
Yeter ki; gerekli takviyeler yapılsın, takım istenilen seviyeye gelsin. Tabi birde Erol hoca penceresinden bakmak gerekiyor. Erol Bulut’un kendi kariyeri için başarılı olmaktan başka şansı yok. Fenerbahçe macerasından sonra burada kendini ispatlamalı. Onun için, yönetimden istekleri oldu, olacak.. Daha sonra unu, yağı ve şekeri olan ustanın da helva yapması kolay olacaktır. Şu anda eksik malzemeler var. Bu eksik malzemeler giderilirse ben inanıyorum ki; bu yolda Gaziantep FK başarılı olacaktır… Biraz zaman, biraz sabır.. İlk maç olabilir. Galibiyette olabilirdi. Fakat, bizi üzen iyi oynayan bir takım izlemekti olmadı. Umarım, Erol hocanın denediği sistem oturur. Yeni bir sistem deneniyor. Bu sistem ne getirir zamana bırakmamız gerekiyor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi