Gaziantep FK’da Büyükekşi ve sonrası!

Bir çok STK’da görev alan ve üstelik Türkiye’nin önde gelen STK’larında önemli görevlerde bulunan Mehmet Büyükekşi, ilk kez bir kulübün başkanlığını yaptı. Kendisiyle zaman zaman sohbetlerim oldu, futboldan, siyasetten ve Türkiye’ye katkılarından. Gerçekten büyük bir firmanın sahibi olmak, dünyada sayısız bayileri bulunan bir markanın başında olmak bir yana Türkiye’nin önemli STK’larında bulunmak önemli. Mehmet Büyükekşi bu kadar işinin yoğunluğunda gerçekten iki yıl başkanlığını yaptığı Gaziantep Futbol Kulübü’nü Süper Lig’de tutmayı bildi.
Haaa; Mehmet başkan tek başına bu işi yapmadı. Bu işin mutfağında çalışan Mahsum Altunkaya ve Müslüm Özmen ikilisini unutmadım. Unutamamda… Bu ikili gecelerini gündüzlerine katarak gerçekten Gaziantep Fk’nın gelişmesinde, ligde yaşamasında ve Türkiye liglerinde söz sahibi olmasında öncülük ettiler. Mehmet Büyükekşi, Mahsum Altunkaya ve Müslüm Özmen üçlüsü, iki yıldır taşıdıkları bayrağı başarılı bir yerde, zirvede teslim ettiler. Aslında lige yeni çıkmış bir kulübün ilk sezonu 8. sırada tamamlaması, ikinci sezonu 9. sırada bitirmesi büyük bir başarı oldu. Bundan dolayı emeklerinize, yüreklerinize sağlık. Büyükekşi, Altunkaya ve Özmen’e teşekkür etmemiz gerekiyor.
Ve bundan sonrası… Bayrağı zirvede alan Cevdet Akınal ve ekibinin de kurulu bu düzeni en iyi şekilde taşıyacaklarına inanıyorum. Çünkü, bu takımın iyi bir kadrosu var. Erol Bulut’un da iyi olacağına inanıyorum. Çünkü, gözündeki hırs, güven ve kendine olan özgüveni ile Erol Bulut’un iyi işler yapacağı inancındayım. Ancak zamana bırakmamız gerekiyor. Zaman herşeyin ilacıdır… Haydi hayırlısı…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi