Dünya Gözüyle Şahinbey ve Gaziantep

Üç günden buyana Gaziantep’te Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşandı. İlk andan son ana kadar yakından takip eden birisi olarak, inanın Gaziantep’li olmaktan gurur duydum... Büyük bir fedakarlık yapılarak kurulan ve yıllardır kazanmadıkları kupa bırakmayan Şahinbey Ampute takımının organizasyonunda 5 farklı ülkeden 10'larca yönetici ve sporcu Gaziantep'e geldi. Bunla birlikte bu ülkelerden uzaktan ve yakından Ampute futboluyla ilgisi olan Dünyanın her yerinden gözler Gaziantep’te ve Şahinbey'deydi... Ehh..Türkiye’nin temsilcisi olan Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı ise hem turnuvanın hemde organizasyonun hakkını başarılı bir şekilde verdi. Şampiyonlar ligi kupasını da müzesine koyan Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı, adeta tarih yazarak verilen emekleri boşa çıkarmadı. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Ve.. Bu organizasyonda şehrin tanıtımında, Gaziantep'in gelişen ve büyüyen bölgesi Akkent'te yapılan bu organizasyonla Gaziantep bir kez daha takdir topladı. Bu turnuvayı takip edenler, maç için Gaziantep’e gelenler ve ekranları başında maçları takip edenler bu şehrin Avrupai tesislerini gördüler. Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun dediği gibi spor şehri Gaziantep... Tesisleriyle, spor köyüyle gerçekten kıskanılacak bir görüntü var Gaziantep’te... Şampiyonlar ligi için Akkent'te gelen yöneticiler, teknik heyetler ve sporcular çok güzel bir Spor Köyünde yer aldılar. Gerçekten Şahinbey'de Mehmet Tahmazoğlu başkanın, Şehitkamil'de Rıdvan Fadıloğlu başkanın spor tesisi konusunda bu şehre bir çağ atlattıkları bir gerçek. Büyük yatırımlardan ve Akkent'teki muhteşem görüntüyle bir spor adamı olarak gurur duydum. Spor tesisleri konusunda örnek gösterilen Gaziantep bence sınıfı pekiyle geçti.
Gelelim Şampiyonlar ligi organizasyonuna. İlk günden son kupa törenine kadar yakından takip ettiğim Şampiyonlar Ligi heyecanı görülmeye değerdi. Mehmet Tahmazoğlu ve Cuma Güzel başta olmak üzere, şehrimize ve ülkemize bu heyecanı yaşatan herkese ve emeği geçen tüm Şahinbeylilere teşekkür ediyorum. Muhteşem Akkent görüntüsü ve harika Spor Köyüyle yine takdiri hak etti. Ve Dünyanın Gaziantep’e, Şahinbey'e bakış açısı muhteşem oldu... Elinize, ayağınıza, yüreğinize sağlık.. Tebrikler Şahinbey...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi