M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

AT KOŞAR!BAHT KAZANIR!!

Son iki maçını kaybeden Gazişehir tam anlamıyla travma yaşattı sevenlerine.Ve geldik ilk bölümün son karşılaşmasına.Karabükspor'u konuk ettiler.Karabükspor'un durumu malum.Transfer yasağı nedeni ile genç takım ile mücadele ediyorlar.Üstelik Yusuf ve Ahmet'te yok.

Gazişehir'de Yalçın,Kaleci Günay,Mehmet ve Jefferson yok.Seifedin şans bulmuş,Poepon kulübede.Şaşırdım.İgor bu kez bek.

Ev sahibi adına gol erken geldi.Del Valle orta,kaleci Furkan hata,Seifedin kafa,tabela değişti.Şok gole rağmen konuk ekip çok koşarak tecrübeyi alt etmeye çalıştı.Üstelik pas yaptı,rakibe baskı uyguladı.İlk çeyrekte Gazişehir ha bire yan pas yaptı,savruk oynadı.

Oğulcan'ın ortasını Karabükspor defansı seyretti,Del Valle boş kaleye yuvarladı.Karabükspor;Berk ve Melih ile kanatlardan gelerek Batuhan'ı topla buluşturmaya çalıştı ama final pasları etkisiz kaldı.Üstelik Del Valle'ye bir türlü önlem alamadılar.Kerim'in kafası üst direkte patladı.İlk golden beri sakat sakat oynayan kaleci Furkan yerini Ferhat'a bıraktı.

Üçüncü çeyrekte Batuhan'ın gayreti ile gelişen atakta Berk takımına bir gol kazandırdı.Karabükspor'un gol sevinci fazla uzun sürmedi.Günün başarılı ismi Del Valle vurdu,defansa çarpan gol tabelayı üç yaptı.Gollere rağmen konuk ekip mücadeleden asla vazgeçmedi.Seifedin ve Kerim'in şutlarında kaleci Ferhat başarılı.

İkinci perdeye Mehmet Altıparmak;sarı kart sınırındaki Ahmet'i koruma adına yanına alıp Cihat'la başladı.Tabii Segbefia stopere.Bu bölümde de aynı görüntüler devam etti.Tecrübe ve kişisel becerilerle gol arayan Gazişehir ve onu gençliğin verdiği cesaret ve enerji ile durdurmaya çalışan Karabükspor.Üst üste başarılı hamleler yapan kaleci Ferhat;hatalı çıktı Seifedin yine kafa ile ağları havalandırdı.

Son otuza girerken Gökhan yerini Okan Derici'ye bıraktı.Ama Okan oyunda h hemen hiç gözükmedi.Konuk ekip stoperi Can kendi kalesine golü atınca ev sahibi iyice rahatladı.Her şeye rağmen Gazişehir kalesinde gol arayışları da devam etti.Ama tecrübe eksikliği ceza alanında güzel işler yapmasını önledi.

Son çeyrekte Poepon sahne aldı,Seifedin duşa gitti.Kerim'in şutu direkten döndü,onun adına şanssız bir gün oldu.Ve Poepon tabelayı altı yaptı.

Evet! Gazişehir farklı kazandı.Gollerin takım oyunundan çok,kişisel beceri ve rakip takım defansı ile kaleci hatasından gelmesi de dikkat çekti.

Ne denir ki!"At koşar,baht(tecrübe) kazanır" demiş atalar!.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi