M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

HANİMİŞ BENİM KALECİM!?

Ligde dolu dizgin giden Gaziantep evinde Göztepe'yi ağırladı.Ev sahibi on golle ligin en golcü takımı.Göztepe ise en az(1) gol atan,en az(4)gol yiyen takımı.Orta sahanın dinamosu Pako cezalı,Yasin-Deniz-Eren kulübede.Gaziantep'te ise Kayode yok.Kazanan kadro çimende.
Mossoro-Castro ikilisinin önderliğnde Pas yaparak rakip sahaya yerleşti Göztepe.Gaziantep tam kadro kendi sahasında savunmada.Şansızlık bu ya!Tetteh sakatlandı Chibsah çimende.İlk çeyrekte konuk ekip oyunu domine eden taraftı.
Oyun kurmakta zorlanan Gaziantep uzun toplarla gol şansı denedi ama Göztepe defansı dersini iyi çalışmış olacak ki tuzağa düşmediler.Şut atılmayan,didişmeli,pozisyonsuz bir yarım saat izledik.
İlk bölümün sonunda biraz kıpırdanır gibi oldu Gaziantep ama gol için yeterli olmaktan uzaktı.Final pasları isabetsiz,belli bir hücum planı yok.Djilobodji'nin arkadaşı Güray'dan dönen şutu aklımda kalan tek pozisyon.Kırkbeş dakikada sadece iki şut atabilen onda da isabetsiz sağlayamayan takımın gol atması zaten mucize olur.Göztepe adına ise hafızam tam takır.
İkinci bölüme ev sahibi olduğunu hatırlayarak başladı Gaziantep.Yine defansın arkasına uzun bir top kaleci Beto ceza alanı dışında elle karşıladı.Kırmızı kart tabiiki.Dakika 50 Göztepe on kişi.Napolyoni dışarı kaleci Göktuğ ısınmadan oyunda.Ve Güray'ın orta şut karışımı vuruşu yere çarpınca Göktuğ boşa atladı ve top filelerde.Kaleci hatası ve tabela değişti.
Son üçte bire girerken Sumudica sarı kartlı Diarra'yı yanına alıp Pawloeski'yi içeri yolladı.Tamer Tuna'da Soner'i çıkarıp gol isteği için Halil'i çimene yolladı.
Rakip on kişi,golğn verdiği moralde var Gaziantep daha derli toplu bir görüntü vermeye başladı.Üst üste pozisyonlarda buldular ama son vuruşlarda beceriksizlik var.Konuk ekipte Serdar ve Jarome skora direnen isimlerdi.
Göktuğ hata yaparda kaleci Günay yapmazmı!?Yapar elbet.Kaleci Günay Berkan'ın 30 metre çaprazdan çektiği şutu filelerde görünce dikkatsizce ileri çıkmanın bedelini ödedi.Tabelada eşirlik var.
Sonrası kör döğüşü.Ev sahibinin bilinçsiz baskısı,kaçan fırsatlar,Göztepe'nin skoru koruma başarısı,7 dakika uzayan karşılaşma,ne oynadıklarını kimsenin çözemediği iki takım!
İki kaleci hatası,iki gol ve paylaşılan puanlar!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi