M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

BU OYUNDA BİR TERSLİK VAR!!

Lige tam "ısındık" derken devre arası tatili başladı.Tam "konsantre" olduk diye düşünürken,milli maç arası yetmedi seçim tatili geldi.Şükürler olsun bitti ve özlediğimiz futbola döndük.
Son üç maçını kazanan Gazişehir Afjet Afyonspor'u konuk etti.Rakip tehlike sınırında.Tanıdık bi isim Yusuf Şimşek'le bir çıkış yakaladılar.Deplasman karneleri zayıf.Yabancı oyuncuları yok,en golcüleri genç Oltan.Gazişehir ise kazanan onbirle sahada.
Beklenenin aksine önde baskı yapıp rakibin oyununu bozarak başladı Afyonspor.Karşılıklı top kaıypları ve fauller çoğaldı.İlk çeyrekte rakibe oyununu kabul ettirme mücadelesi vardı.Pozisyon yazamadık.
Ev sahibinin pas yapmak yerine uzun pas denemesi rakip defans tarafından kolayca önlendi.İlk fırsatı Gazişehir yakaladı ama Kerim kullanamadı.Tempo bir türlü yükselmedi.Sow bir türlü topla buluşamadı.İki takımda üçüncü bölgeye gitmekte zorlandı.Afyonspor süratli Aykut'la soldan atak yapma gayretinde idi.
Gazişehir kanatları kullanmayınca oyun orta alanda sıkıştı kaldı.Son çeyrekte de duran toplardan iki takımda istifade edemedi.Kaleciler rahat.Biri şampiyonluk istiyor,öbürü düşmeme telaşında ama ilk perde ikisi adına da tam bir hayal kırıklığı.
İkinci yarı Nazmi'nin şutunu kaleci Günay'ın kurtarışı ile başladı.Ev sahibi ilk perdeye göre baskılı ama iyi kapanan ve yüksek konsantrasyon ile oynayan Afyonspor pozisyon ürettirmiyor.
Son yarım saate girerken Mehmet Altıparmak'tan hamle geldi.Çok top ezan Oğulcan yerini Kenan'a bıraktı.Sow hayalet gibi dolaşıp duruyor.İsmi var kendi yok.Mehmet Altıparmak'ta "pes" dedi,Poepon'u çimene yolladı.Gazişehir; birilerini mutlu etmeyi bırakıp Sow inadından vazgeçmeli.Takım bir kişi eksik oynuyor.Yetmedi başarılı gözükmeyen Kerim yerini Erhan'a bıraktı.
İgor'un şutunu kaleci Soner'in uçarak kornere çelmesi ile başladı son çeyrek.Ahmet'in kafa şutunun direkten dönmesi ev sahibi adına şansızlıktı.Can havliyle saldırdı Gazişehir,meyvesini de topladı.Mehmet Erdem'in şutu Uğur'un elinden dönünce hakem Alper Çetin tereddütsüz penaltıyı gösterdi.Gökhan penaltıyı gole çevirdi ve Gazişehir rahatladı.
Uzatmalar dahil son on dakikada iki tarafta gol atacak pozisyonlar buldular ama karşılaşma tek golle sona erdi.
Gazişehir'in futbolunun gelgitleri hepimizi şaşırtmaya devam ediyor.Bu oyunda bir terslik var ama!Neyse şimdi sırası değil.Kazanmak gerekiyordu kazanıldı.Daha sonrası için yeterli mi!? Bakalım hep beraber göreceğiz!.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi