M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

KARTON TAKIM

Bu hafta Gazişehir'in peşinde Adana'da idik.Giderken ki düşüncemiz;geçen hafta beş yemiş Adana Demirspor karşında iyi bir oyunla, alınacak güzel bir sonuçla yeniden çıkışa geçilmesi idi.

Bu hafta; takımın teknik analizi,şu şöyle oynadı,bu böyle oynadı yerine size samimi duygularımla içimi dökmek istiyorum.

Bir takımın böylesine kritik bir dönemeç maçında bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.Evet,erken gelen gol herkesi demorilize etti. Kabul! Del Valle'nin kişisel gayreti ile gol de buldunuz. Ya sonrası!? Rakip çaldı,rakip oynadı.

Traore-Vedat-Süleyman üçlüsünün bizim çıtkırıldım orta sahamızı duman etmesinin cevabını kim verecek!?Kenardaki teknik adamın gayreti kadar bir çaba harcamayan oyuncularla maç kazanılmaz. Nitekim tabela oyunun aynası.Rakip forvet biraz daha şanslı olsa.Denizlispor karşındaki Adana Demirspor'a benzerlerdi.

Pote'nin şöhreti malum. Maç boyunca iki stoperi de paspas etti mübarek. Arkadaşının yardımına koşan yok,şut atmadan maçı tamamlayan oyuncularla mı maç kazanılacak? Rakip oyuncuların forması sırılsıklam olurken, maç sonunda dikkatle baktım Gazişehir'li futbolcular terlememiş bile.Takım karton gibi üflesen yıkılıyor. Direnç yok,faul yapmaktan bile acizler. Kosecki ve Berk bizim bekleri duman etti.İki yeni transfer bekin eskilerden daha iyi olduğunu kim söyleyebilir..?Defansın düzeni bozulunca ligin en az gol yiyen takımı gitti,ikişer üçer gol gitmeye başladı filelere.

Evet eksikler var.Kabul.Ama takım sahaya onbir kişi çıkmıyor mu? Futbolcular kötü sonuçlara tribündekiler kadar üzülmüyor,yanmıyor.Memur gibi,salla başını al maaşını.

Kerim efendi saçına gösterdiği özeni futboluna gösterse hiç olmazsa tek bir şut atarak tamamlamazdı karşılaşmayı.Kaptan Gökhan;on hakemin dokuzun çalmayacağı penaltı dışında ara ki bulasın.Peki kim forvete top taşıyacak,kim sürpriz golcü olacak..?

Tek gollü boksör gibi takım.Del Valle var,yardımına giden yok.Öbür kanat ha var!ha yok.Oğulcan'da zaten on dakikalık.

Evet; Mehmet Altıparmak "Süper lig" garantili hoca.Geldiği günden beri konuşmaları ile şehri sardı sarmaladı.Ama o da son zamanlarda hayli formsuz. Devre arası dendi,oldu.Birlikte çalışma ise kamp yapıldı.Transferse! yapıldı. O yapmış,bu yapmış.. O alınmış, bu alınmamış. Hazırmış,değilmiş! Kimsenin sorunu değil. Eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmak gerekir.

Birileri artık! bu memur takıma; ödül kadar ceza da olduğunu hatırlatmalı. Kimsenin bu takımın peşinden koşmak için, kırkı yıllık kırmızı siyahlı takımı bir kenara da bırakanları üzmeye hakkı yok.

Üzerseniz!.üzülürsünüz!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi