M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

SEN YETER Kİ İSTE!

Yeni haftaya moralli girmişti Gazişehir. Denizli,Bolu ve Ümraniye'nin kayıplar yaşadığı haftada,Hüseyin Kalpar'ın takımı Giresunspor'a konuk oldu. Mehmet Altıparmak kazanan takımı bozmamış.Mehmet Erdem dışında eksik yok.

Hızlı başladı Gazişehir.Oğulcan'ın ortasında Sery'in Poepon'u düşürmesi ile kazanılan penaltıyı yine Poepon filelere gönderdi. Henüz beş dakika bile dolmamıştı.Golle birlikte daha rahat oynaması beklenen Gazişehir aksine oyunu kendi alanında kabul etti.Yedikleri erken gole rağmen oyun disiplininden kopmayan ev sahibi Volkan ve bilhassa Adama Ba ile etkili olmaya çalıştı.Fakat Dauda'yı topla buluşturamadılar.Yakalanan pozisyonlarda ise kaleci Günay başarılı hamleler yaptı.

Samican, Del Valle de kendisine yardım etmeyince Adama Ba karşısında perişan oldu.Dönen toplarda hep ev sahibinde kaldı.Nadir gelişen ataklarda Del Valle'nin şutunu kaleci Kayacan harika çeldi.Bu kez sahneyi yine Adama Ba aldı.Ortasında Landel'in kafa şutunu kaleci Günay başarı ile önledi.

Mehmet Altıparmak ikinci bölüme;bölgesini savunmakta güçlük çeken sarı kartı da bulunan Samican'ın yerine Mahmut'la başladı.Oyuna da hızlı girdiler.Gökhan'ın şutunun direkten dönmesi konuk ekip adına şansızlıktı. Hemen akabinde yine Gökhan müsait bir pozisyonda dışarı vurdu.

Mehmet Altıparmak'ta takım da Adama Ba'yı bir türlü durdurmadı.Atamayana atarlar ya..Mahmut,Adama Ba'yı düşürdü. Penaltıyı Dauda filelere gönderdi,tabelada eşitlik var. Paniği çabuk atlatan Gazişehir golü de hemen buldu. Oyunda pek fazla gözükmeyen Jefferson vurdu,Kayacan çeldi,Poepon tamamladı.Gol makinası çalışıyor.

Tempo iki takım adına da süreklilik göstermedi. Oğulcan bencil oyununa devam etti. Son yirmide orta alanlar çabuk geçilmeye başlandı. Pas hataları çoğaldı.Oğulcan yerini Kerim'e bıraktı. Ev sahibi ceza alanı üzerindeki iki duran top şansını iyi kullanamadı.

Konuk ekip iyice kapandı. Ama Giresunspor final paslarında başarılı olamadı. Günay'da başarılı hamleler ile rakibin gol iştahını kırdı. Segbefia'nın kişisel çabası ile kazandığı topla Kerim tabelayı üçledi. Uğur'un kırmızı kart görmesi ile Direnci iyice kırılan ev sahibi karşısında Gazişehir oyunu iyice ele geçirdi. Gazişehir Jefferson ve Kerim ile iki gol daha bularak tabelayı beşledi.

"İstemek başarmanın yarısı" derler ya hani,Gazişehir istedi ve başardı.Mehmet Altıparmak'ı ve futbolcuları kutlamak gerek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi