M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

ACI DA AŞKA DAHİL!!

Mehmet Altıparmak'la Gazişehir üçte iki yaptı,yenilmedi.
Çok attı,az yedi.
Bu kez Adana'da Adanaspor maçında.Gökhan cezalı,istikrar abidesi Mehmet Erdem ameliyat oldu.Geçmiş olsun.Kubilay ve Samican forma şansı buldu.Geçtiğimiz maçın kahramanı Okan Derici ve sakatlıktan dönen Kerim Avcı kulübede.
Adanaspor hayli eksik.Didi,Emrecan,Diniz,Tiago,Veli yok.Gökhan Sazdağı düzelmiş çimende.Sakatlıktan dönen Bumba kulübede Coşkun Demirbakan'dan görev bekliyor.
Özgüvenle üçüncü bölgede rakibe baskı yaparak başladı Gazişehir.Tempo düşük.Adanaspor rakibin oyun kurmasına izin vermemeye çalıştı.Oyun sık sık faullerle durdu.İlk çeyrekte konuk ekip çok sayıda korner kullandı,sonuc yok. Adanaspor;Kenan'ın uzun pasları ile Kone ve Abdurrahman Dereli'yi ceza alanına sokmaya çalıştı. Ceza alanı civarında pas hataları yaptılar. İlk yarım saatte aklımızda kalan pozisyon yok.
Gazişehir, Kubilay-Segbefia-Jefferson orta sahasının üretgen olmaması ile hücumda kısır kaldı,kanatlarda Oğulcan ve Del Valle çok top ezdi. Kaleciler rahat. İlk bölümde tabela sessiz.
Coşkun Demirbakan ikinci bölüme Robert hamlesi ile başladı.Ahmet Dereli duşta kaldı. Seyircinin desteği ile hücuma sık çıkmaya başladılar. Yetmedi Yener çıktı Bumba girdi. Bumba atakları organize eden adam oldu. Ve kötü oynarken Gazişehir buldu golü. Jefferson'un defanstan dönen şutunu Oğulcan tamamladı tabela değişti.
Son yarım saate girerken Poepon yerini Seifedin'e bıraktı. Şaşırdık. Ev sahibinin ateşi golle birlikte yavaşladı ama duran topla buldu golü. Göhan Sazdağı 20 metreden kullandığı serbest vuruşla Günay'ı çaresiz bıraktı.
Adeta devaju oldu. Jefferson'u yanına aldı Mehmet Altıparmak Okan Derici çimende. Golle birlikte Adanaspor'un gol iştahı zirve yaptı. Üst üste şut attılar. Gazişehir inanılmaz derecede tutuk.Del Valle'nin getirdiği toplarda ise son vuruş beceriksizliği var.
Bek olarak varlık gösteremeyen Samican sakatlanınca yerini Balogun'a terk etti. Tempo bir türlü iki takım adına da artmadı. Son on dakikaya girerken kaleci Günay inanılmaz bir kurtarış yaptı. Ceza alanı içinde tek başına topla buluşan Kone'nin vuruşunu harika bir refleksle önledi.
Aşırı güvenin ve "nasıl olsa yeneriz" in bedelini ağır ödedi Gazişehir. Futbolcularda Mehmet Altıparmak'ta gününde değildi. Del Valle ve Günay dışında inanılmaz tutuklardı. Son iki maçtaki performansın kırıntısı bile yoktu.Böyle bir takıma karşı iki puan bırakmak çok acı.
Ne diyelim acı da var aşkın içinde!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi