M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM!!

Gazişehir Bolu'da üç bırakınca ilk iki rüyasına karlar yağdı.Elde kaldı playoff.Bu yoldaki ilk adım evdeki Giresunspor karşılaşması.Mehmet Altıparmak;Yalçın,Mücahit,Kenan ve Del Valle'yi tercih etmiş.İgor ve Mehmet Erdem tribünde.O kaptan olsun,bu kaptan olsun falından Yalçın kaptan çıkmış.

Giresunspor'da 11 gollü Dauda dahil pek oyuncu kadro dışı.Sezona Gençlerbirliği'nde başlayan Erkan Sözeri bu yıl ki beşinci teknik adam olarak görevde.

Düdükle birlikte sahasına çekildi Giresunspor.Ev sahibi Gökhan'ın liderliğinde hazırlık pasları ile hücum geliştirmeye çalıştı.O da Renan'ın kelepçesinden bir türlü kurtulamadı.Çok sayıda duran top şansı yakaladılar ama olumlu kullanılamadı.

Konuk ekip inanılmaz bir defans karekteri gösterdi.Hep ilk hamleleri yaptı.Rakibin pas hataları ile kaptıkları toplarla Landel ve Ozan'la hızlı atak geliştirdiler.Ama ilerde çoğalamadılar.İlk çeyrekte notlarımız boş kaldı.

Gazişehir tempoda süreklilik sağlayamayıncarakip atakları kolay savuşturdular,şut imkanı tanımadılar.Üstelik zaman ilerledikçe Muhammed Reis şefliğinde rakip sahaya daha çok gider oldular.İkinci çeyrek orta alan mücadelesi şeklinde geçti.Ev sahibi boş alan bulmakta zorlandı,kanatları da kullanmayınca oyun kilitlendi,isabetsiz paslar çoğaldı.

Rakibin her oyuncusuna özveri ile baskı uygulayan Giresunspor gol de buldu.Ani bir atakta Volkan sol taraftan tüm defansı ipe dizer gibi geçip şık bir gol attı.Defans değil sanki sel yatağı.Playoff kovalayan Gazişehir;tüm ikili mücadeleri kaybettiği gibi tek şut bile atamadan ilk perdeyi kapattı.

Kanatlardaki işlevsizliği gören süper lig garantili Mehmet Altıparmak,çifte hamle ile başladı ikinci bölüme.Kenan ve Del Valle yerini Oğulcan ile Erhan'a bıraktı.Etki hemen görülecekti ama Segbefia'ın kafa şutunu kaleci Kayacan adeta uzayarak önledi.

Bilinçsizce yüklenen ev sahibi defans güvenliğini rafa kaldırıp arkada boş alanlar bırakınca bedelini ağır ödedi.Ozan'ın şık pası ile günün başarılı ismi Volkan tabelayı ikiledi.

İki farklı skorla şok olan Gazişehir'li futbolcular yüklendi de yüklendi.Poepon'un düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı gole çevirdi.Gökhan 70 dakika boyunca tek olumlu vuruştu.Golle yeniden takımını sahiplenen seyirci de canlandı.

Baskıya Giresunspor kontrollu oyunla cevap vermeyey çalıştı.Aykut-Çağlar ikilisi tüm hava toplarını kolayca savuşturdu.Oyunda liderlik yapması istenen,Kerim'le birlikte oyunda gözükmeyen Gökhan çıktı,Sow sahne aldı.Veee Sow karambolde röveşata ile harika bir gol attı.Bu gol pek çok kişiyi ipten aldı.

Rakiplere göre bir oyun planı olmayan,çıtkırıldım elit oyuncularından verim alamayan,hiçbir ikili mücadeleyi kazanamayanGazişehir'in iki farkı kapatıp tek puan alabilmesi mucize idi gerçekleşti.

Söyleyecek çok şey var ama bu kritik haftalarda arı kovanına çomak sokmamak adına susma hakkımı kullanmak istiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi