GAZİANTEP FK, VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN!

Geçen yıl rakiplerinde desteğiyle 42 puan ve 8. sıra… Gaziantep FK, aslında ilk sezonun da önemli başarılar elde etti. Yadırganmayacak bir puan ve başarı. Hele hele son 8 maç namağlup bir takım. Öyle yada böyle ayakta alkışlamak gerekiyor. Ama, daha önce yine yazdım ve söyledim. Hatalar ve yanlışlar yok mu? mutlaka var. Transferde bir yönetim teknik direktöre bağlı kalıyorsa, işinin bir hayli zor olduğunu düşünüyorum. Maalesef Gaziantep Futbol Kulübü, geçen yıl olduğu gibi bu sezonda Sumudica ne istediyse yaptı.
İstediği oldu, alındı ve transfer edildi. Bununla birlikte Alibec transferinde çok diretti. İddialı sözler bile sarfetti. Ama para ağır basınca bu transfer gerçekleşmedi. Alibec transferinde frene basan yönetim, Sumudica’nın isteklerini yerine getirse de, yine bir golcü almak zorunda.
Hazırlık maçlarının ölçü olmadığını her sezon başında söyleriz. Bu sezonda öyle. Eskişehir ve Denizlispor galibiyetlerinin ölçü olmayacağını dile getirmek isterim. Ancak, görünen köy de klavuz istemez. Senin kilit isimlerin gününde olursa, kazanırsın. Çıplak gözle izleme şansım olmadı hazırlık maçlarını, ulusal basından izleyen arkadaşlarımızla sohbetlerimizde Gaziantep takımının iyi bir ekip olduğunu ifade ettiler. Evet, katılıyorum. Çünkü, fert fert bakıldığında bu takım iyi bir takım. Hocanın istedikleri de alındığına göre artık kazanma zamanı.
Çünkü, bir çok kulüp borç batağında yüzerken, geçen yıldan futbolcular paralarını alamazken bu kulüpte öyle bir sorun yok. Yani, Sumudica ile futbolcuların bir eli yağda diğeri balda. Yani, var patlasın, çal oynasın. Önceki gece düzenlenen barbekü partisinde görülüyor ki, Gaziantep futbol kulübünde işler yolunda gidiyor. Kampın iyi geçtiği ortada. Sumudica eğer, Antebin hamamları şarkısıyla göbek atıyorsa, malzemeci ismet paraları cebe indiriyosa o zaman değmeyin keyfimize. İnşallah daha iyi olur. Çünkü, bu takımın başarısı, bizim şehrimizin başarısıdır…
Haa… gelelim yeni sezona. Un var, şeker var, yağ var, eğlence var, göbek atma var… O halde iş artık mutfakta ustaya kalıyor. Sumudica artık helvayı yapar mı, yapamazmı bilemiyorum. Yapacağına inanmak istiyorum, çünkü istedikleri alındı. Bir dediği iki edilmedi. “Transferi ben yaparım, sorumluluğu ben alırım” diyerek masaya yumruğunu vurdu. Eh.. bizim yöneticilerimizde istediklerini yerine getirdi Sumunin… Artık, Rumen hoca helvayı yapar mı? zamana bırakmamız gerekiyor. Zaman herşeyi gösterecektir… Helvayı yapamazsa, helvayı yerler… Benden söylemesi…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi