Mustafa Özzorlar

Mustafa Özzorlar

Lansman değil, gövde gösterisiydi!

O, Gaziantep'in ilk bayan milletvekili, ilk bayan bakanı ve ilk bayan büyükşehir belediye başkanı olma ayrıcalıklarına sahip çok özel bir Gaziantepli!
Layık görüldüğü her görevde ön plana çıkan ve son olarak 'Ben Gaziantep'im diyerek, Gaziantep'e sevdasını anlatan Sayın Fatma Şahin, her anlamda ortak akıl ile Gaziantep'i bir çatı altında birleştirme çabalarının meyvelerini dün 'Yükselen Gaziantep' için yeni projelerinin lansmanında aldığını gördüm. Birleştirici rolü sayesinde, lansmana beklediğimden daha büyük bir katılım oldu. Beklendiği üzere siyasiler tam kadro yerini almıştı. Başta Adalet Bakanı Abdülhamit Gül olmak üzere AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe parti başkanları ve üyelerinin yanı sıra ittifak partisi MHP'de aynı hassasiyet ve destek ile milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve üyeleriyle Sayın Fatma Şahin'i yalnız bırakmadılar. Beni en çok mutlu eden şey sivil toplum kuruluşlarının yetkililerinin de hemen hemen eksiksiz bir şekilde lansmana katılımları oldu. Bu büyük topluluk, Sayın Fatma Şahin'in eseri ve büyük bir gövde gösterisiydi.
Fatma Şahin'in Yükselen Gaziantep için yeni projelerini gazetemizin haberlerinde okuyacağınız için oralara çok girmek istemiyorum. Ancak; Başkan Şahin'in "Gaziantep öyle bir kent olacak ki, başka kentlere göç eden hemşehrilerimiz geri dönmek için can atacaklar" sözü bana göre lansmanın en dikkat çekici sözüydü. Siyasi hayatının başından bugüne kadar yaptıklarıyla hep takdir edilmesine rağmen, ilk günkü heyecanı ve hizmet aşkı aynı şekilde devam etmesi gerçekten güzel ve anlaşılan o ki, Gaziantep'e hizmet anlamında çıtayı çok yükseğe çıkarmak istiyor. Ve yarın arkasında, her alanda çok güzel izler bırakan bir kişilik olarak anılmak istiyor.
Ben Gaziantep'im dediği için, bende "Yolun açık olsun Gaziantep" diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Özzorlar Arşivi