M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

BEKLE BİZİ İSTANBUL!!

İki sıfırlık Osmanlıspor karşılaşmasının rövanşı için Ankaradayız.Eryaman stadında kırmızı-siyahlı taraftarlar ev sahibi takım seyircisinden fazla.İftarı statta yaptık,hakem Hüseyin Göcek düdüğü çaldı.
Osmanlıspor'da Sinan,Ali Eren,Anıl yok.Mehmet Yiğit,Mathew ve Megaye çimende.Mehmet Altıparmak ise sakat olan ilk maçın parlayan golcüsü Poepon'un yerine Kenan'ı tercih etmiş.
Osmanlıspor erken gol için oyunu rakip alana çabucak yıktı.Konuk ekip kaptığı toplarla ani atak geliştirme meşinde.İlk çeyrekte Osmanlıspor meşin yuvarlakla daha haşir neşir.Poepon yok,Osmanlıspor defansı kolay çıkıyor kendi alanından.
Ve gol geldi.Yan top kullanan ev sahibi Mehmet Yiğit'in kafa golü tabelayı değiştirdi ev sahibi adına.Golden sonra daha derli toplu oynamaya başladı Gazişehir.Ama pas hataları bir türlü bitmedi.iki tarafta pozisyon üretmekte başarısız.Ev sahibi kanatlarda Todoroviç ve Ayuk ile geriden de Burhan'la etkili olmaya çalıştı.
Son çeyreğe girerken Segbifia'nın direği yalayan şutu konuk ekibin ilk şutu idi.Topu ileri taşımakta zorlanan konuk ekip nedir gittiği ceza alanında bir türlü çoğalamadı.
İkinci perdeye değişiklikle başladı Osman Özköylü.Mertan çıktı Sinan oyunda.Megaye ilerde,Burhan kanada geçti.Gazişehir kontrollu oyunda devam etti.Ev sahibi ikinci gol için hızlı oynmaya çalıştı.Dönen topları da sahiplenmede ustalık sergilediler.
Gökhan Alsan'ın;Oğulcan'a yakın oynaması hücum zenginliği getirmedi Gazişehir'e.Bilakis rakip orta alanda daha aktif hale geldi.Üstelik oyuna yeni giren Sinan orta alana güç kattı.
Son otuza girerken Osmanlıspor'dan ikinci hamle de geldi.Ali Ülgen çimende,Todoroviç duşta.Ev sahibi yüklendikce yüklendi.Duran topla Sinan çaprazdan ikinci golü kaydetti.
Gole ihtiyacı olan Mehmet Altıparmak;oyunda gözükmeyen Kenan'ın yerine Del Valle'yi oyuna gönderdi.Ama golün verdiği moralle ev sahibi istekli oynamaya devam etti.
Ve etkisiz bir oyun sergileyen Gökhan'la Erhan yerini Sow ve Kerim'e terk etti.Gazişehir bir türlü derli toplu oynamayı beceremedi.Osmanlıspor oyunun kontrolunu elinde tutmaya devam etti.
90 ve 6 bitti ve iki maçta eşitlik var,maç uzatmada.İki takımda yorgun,tempo düştü.Fauller çoğaldı,sakatlıklar nedeniyle oyun sık sık durdu.Son hamle geldi konuk ekipten Jefferson çimende.
Ve geldik penaltı atışlarına.İlk beş penaltıları iki takımda gole çevirdi.Seri devam etti.Dokuzuncu penaltıyı Ayuk,Gökhan'a teslim edince İstanbul yolu gözüktü.
Bekle bizi İstanbul!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi