SüPER LİGE DOĞRU

Zor ve kritik bir zamandan geçtiğimiz şu günlerde futbol heyecanımız yeniden başlıyor...
Aslında yaşam tarzlarımızdan birisi futbol... Dünyada sektör haline dönmüş, milyonlarca insanı peşinden koşturan ve hiç futbolla alakası olmayan bir kişinin bile günde 2-3 kelime konuştuğu futbol olmazsa olmazlarımızdan...
Yaklaşık 3 aydan buyana futbola hasretiz.. Takii, Bundesliga ligi başlayana kadar. Büyük bir keyifle ve heyecanla ekranların karşısına geçerek futbol maçlarını izliyoruz. Biran önce Türkiye’de de liglerin başlamasını, stadyumların hareketlenmesini arzu ediyoruz.
Ve... O tarih geldi çattı. Korona sonrasında futbol takımları sahaya iniyor. Cuma günü start alacak olan Süper Ligi, bizler gibi teknik adamlar, futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar tahmin ediyorum iple çekiyorlar. Çünkü, yaşam tarzlarımızdan birisi olan futbolu izlemek, yorumlamak ve en azından hafta sonumuzu dolu dolu geçirmek güzel olacak.
Peki, korana sonrasında nasıl olacak futbolumuz...
Tabiki, Korona öncesindeki futbolu, futbolcuların mücadelesini pek göremeyiz ama, en azından futbol adına güzel şeyler olacağına inanıyorum. Üste şampiyonluk mücadelesi veren takımlar, altta düşmeme mücadelesi veren ekiplerin kıyasıya mücadelesi olacağına inanıyorum.
Gaziantep Fk adına ise geride kalan 26 hafta iyi geçmiş gözüksede, kalan 8 maçın hayati önem arz ettiğini söyleyebilirim. Çünkü, örnekler var yaşananlar var... Gaziantep Futbol kulübü 32 puanla 9. sırada rahat gibi gözükse de, 8 maçta heran herşey olabilir. Çünkü, futbolcular sakatlanmamak için, futbolsuz geçirdikleri günlerin ardından olumsuz bir duruma düşmemek için asılmayacaklarına inanıyorum. Bu nedenle, ligde sıkıntı olabilir. Kimse kendini rahat hissetmesin. Nasıl, Malatyaspor 9 maç üst üste kaybettiyse bundan sonraki süreçte takımlar için bu serüven neden olmasın.
O nedenle, henüz bitmiş birşey yok... Benmi Gaziantep Futbol Kulübü’nden isteği, ilk günkü gibi heyecanlı, istekli ve kazanma arzusu yüksek bir takım olması...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi