BU İŞTE BİR BİT YENİĞİ VAR..

Günlerdir, haftalardır ve hatta son iki aydır Sumudica'nın gidişi ve gelişiyle yatıp kalkıyor spor kamuoyu. Ama ne hikmetse adam bildiğini okuyor.
Yani; cami ne kadar büyük olursa olsun imam bildiğini okur diye boşuna dememişler. Sumudica’da yönetim ne kadar zengin olursa olsun, boşkuktan faydalanıp bin türlü bahane üreterek gelmiyor.
Üstelik üzeri kapalı, "KOVUN BENİ" diyor. Ve yönetim isterse sözleşmemi feshi edebilir diyede mesaj veriyor. Allah aşkına bu adamın sözleşmesi bu kadar mı ağır.
Geldiği ilk günden buyana hep sorun, hep sıkıntı. Bir türlü iyi olmadı, mutlu edemedik.. Buda yetmiyor adam sanki burayı küçümsüyor. Sen kimsin diye sorarlar.. Nereden geldiğin belli derler. Ama, ne hikmetse ses çıkaran yok ona şaşıyorum.
Defalarca aha bugün gelecek, haftaya gelecek ve son olarak 1 Mayıs'ta gelecek denilmesine rağmen 2 Mayıs'ta yok, 3 Mayıs’ta yok... Neyse bugün 4 Mayıs belki gelir... Çünkü özel kiralanan uçağa yakıt anlamamışlar, sokağa çıkma yasağından dolayı petroller kapalıymış... (!)
Allah Allah ne hale geldik..
Adam bir gece yarısı kimseye haber etmeden 50 bin Avro vererek özel jet kiralayarak ülkesine gidiyor ve başkan bana mesaj attı diyor. Niye burası babasının çiftliğimi diye sorarlar. Hemde başkanı anlamıyorum. Bu kadar müsade edilecek kadar bu adamın sözleşmesi ağırmı..
Düşünün bir kulüp olacak, o kadar sıkıntının içinde hiçbir borcu olmayacak ve hocasından futbolcusuna kadar herkesin parası tıkır tıkır ödenecek ve bu tür sorunlarla karşılaşacak. Burada benim çözemediğim bir tezat var. Aslında rahatlık batıyor gibi.. Yönetimin iyi niyeti suistimal ediliyor bence. Ama yönetiminde bu saatten sonra yumruğunu masaya vurması gerekiyor. Çünkü, bu adam kafasında burayı bitirmiş. Siz yönetim olarak A-B planınız neyse devreye koyun. Haa öyle bir plan yoksa o zaman Erdal Güneş ile sezonu tamamlayın. En azından ikinci yarıda Sumudica'nın aldığı puan kadar Erdal Güneş'te alır. Hiç değilse saygıda kusur etmez. Ve ben Erdal hocanın Sumudica'dan daha çok takımı sevdireceğine inanıyorum.
Haaa.. Yukarıda da söylediğim gibi bu işte bir bit yeniği yoksa bunlar yapılmalı. Varsa bir şey diyemem...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi