MAĞLUP BAŞLADIK, MAĞLUP BİTİRDİK

Yeni sezon yeni sayfa.. Kazasız belasız bir sezon olması dileğiyle dedik ve geçtik renkli camın karşısına... Maçtan önce Tosca'nın sakatlanması sıkıntı oldu. Zaten hafta içinde Sumudica'nın açıklamaları ve ardından Başkan Mehmet Büyükekşi'nin bırakıyorum demesiyle 1-0 mağlup başladı Gaziantep FK... Senin karşındaki Galatasaray... Fatih Terim ve yıldızlar topluluğu. Sahaya çıkarken, "Biz lige hazır değiliz" dersen o zaman bu takımda ilk 45 dakikada 3 gol yer ve 5 pozisyon verir. Maçtan önce kaybederek sahaya çıkan konuk takım, gerçekten lige hazır değil. Haa, futbol olarak, kondisyon olarak değil kafa olarak hazır değil. Sadece fiziksel olarak sahada olmak yetmiyor. Kafa olarak hazır olmak gerekiyor.
Bu mağlubiyet ders olsun. Dere geçerken at değiştiren azgın sularda boğulur ve gider. Onun içindir ki; lig yeni başlamışken ne gerekiyorsa yapmak lazım. İlk maç hazır değiliz, kamp yapamadık gibi bahaneleri bırakın ve gerekeni yapın. Kadro aynı kadro ve sadece Kayode yok.. Yağ var, şeker var, un var ama ustanın aklı başka yerde.
Adam istediğini yapıyor. İşte buna müsaade edilmemeli. Bu mağlubiyetten herkes nasibine düşeni almalı. Yarın Karagümrük gelir kazanır ve giderse şaşırmayım...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi