M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

POLEMİK

Osmanlıspor galibiyeti,Gazişehir'deki kara bulutları dağıttı,olumsuz senaryoların üzerini çizdi.Şimdi ki gündem Elazığspor karşılaşması.Komşuda işler iyi gitmiyor.Transfer tahtasını son anda açabildiler.Teknik adamları sıkça değişti.Yirmi puanla tehlike bölgesindeler.Bu kez Serhat Gülpınar takımı yönetiyor.

Gazişehir'de Mehmet Altıparmak,cezalı Kerim'in dışında kazanan takımı bozmamış.Bu kez Kenan sahne almış.Bjarnason ve Jefferson sakat.Del Valle ise sonra dan görev bekliyor.

Ev sahibi oyunu kolayca rakip alana yıktı.Elazığspor pas yaparak rakibin baskısını atlatmak istiyor.İlk çeyrekte İgor'un kafa şutunu kaleci Sabri kolay önledi.Gazişehir'in kenarlardan yüksek ortalarını Elazığ defansı kolay önledi.Konuk ekip zaman zaman pas yaparak rakip ceza alanına kadar gitti.Şut şansı da yakaladılar ama isabet yok.Gazişehir'de bloklar arasındaki mesafe bir türlü kısalmadı.Tempo çok düşük.Sadece Mehmet Erdem-İgor A.Ş rakibi birazcık zorladı.Ve Sow topla ilk buluşmasında tabelayı değiştirdi.Gol kadar değerli Asist Mehmet Erdem'den.

Golle yıkılmadı Elazığspor.Sabırla kısa pas yaparak üçüncü bölgeye gitmeye çalıştılar.Mücadele inançları fazlasıyla var.Gazişehir'in son çeyrekteki cılız hücum girişimleri kaleci Sabri tarafından kolayca önlendi.Temposu düşük,pozisyonu az ilk perde tek golle kapandı.

İkinci bölüme aksayan Kenan'ın yerine Kubilay ile başladı Mehmet Altıparmak."Anlamını çözemedik" derken bu kez Yalçın yerini Uğur'a bıraktı.Dakikalar ilerledikçe açıkca görüldü ki;değişiklikler ev sahibinin hücum etkinliğini hayli törpüledi.

Yiğitcan'ın kornerden gelen meşin yuvarlağa vurduğu kafa direkten döndü.Bu konuk ekip adına şanssız andı.Gazişehir ise baskıda bir türlü süreklilik sağlayamadı.

Geldik son otuza.İki takımda da dağınık görüntü devam etti.Pas hataları arttı,düdükler çoğaldı,didişme hat safhaya çıktı ve tempo giderek anlamsız hale geldi.Günün etkisiz ismi Oğulcan yerini Del Valle'ye bıraktı ama o da henüz sakatlığının nekahat döneminde.

Serdar Gülpınar'da risk alıp;golcü Diarra ve Camara'yı oyun yolladı.Bu değişiklikler ev sahibini panikletti.Elazığspor gol ararken kalesinde gol gördü.Gazişehir'in yapamadığını Yiğitcan'ın ters vuruşu yaptı.Fark oldu iki.Kader işte!Oysa Yigitcan'ın vuruşu direkten dönmese başka senaryo yazıyor olacaktık.Ve Gazişehir için mutlu son.

Kazanmak önemliydi tabii ki,kazanıldı.İgor ve Mehmet Erdem'i zevkle seyrettik.Sow'un vuruşu da klastı hani.Elazığspor'un mücadele azmini de alkışladık."Geçen hafta ki takım mı,yoksa bu haftaki Gazişehir bizi hedefe taşıyacak?"diye soracak olsam Mehmet Altıparmak'a!yine polemik başlayacak.

İyisi mi ben yazımı bitireyim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi