M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

SMOKİNLİ BERDUŞLAR!!

Haftalar süren üç puan hasretinden sonra Gazişehir;altı puanlık Hatayspor maçını kazanarak umut tazelemişti.Bu kez İzmir'de Altınordu karşısında puan aradı.Ahmet,Mehmet,Jefferson ve Del Valle sakat evde kaldı.Mehmet Altıparmak kazanan takımı bozmamış,gol için Poepon'u tercih etmiş.Ev sahibinde Yusuf,Okan Derici eksik.Az yiyenle,çok atan karşı karşıya.

Altınordu;top çevirerek Berkay ve Anıl ile rakip sahaya gitmeye çalıştı.Bunda da başarılı oldu.Tedbirli oyunu tercih eden Gazişehir rakibin hatasını bekler bir görüntüde idi.İlk çeyrek orta alan mücadelesi şeklinde geçti.Poepon ve Serdar Deliktaş yalnızları oynadı.Konuk ekip üç pas yapmaktan aciz,rakibi ancak faullerle durdurabildi.

İkinci çeyrekte Alican'ın vuruşunu kaleci Günay'ın kurtarışı dışında pozisyon yazamadık.Aynı Alican son çeyreğe girerken ceza alanına yaklaşırken direk dibine yolladı.Günay sadece bakakaldı.

Kocaman bir kırkbeş dakikada;akılda kalacak bir hücum aksiyonu yapamayan,tek şut atamayan Gazişehir'in gol atmasını beklemek aşırı iyimserlik olurdu.Konuk ekip tam bir hayal kırıklığı oldu.

İkinci perde aynı kadrolarla başladı.Konuk ekip rakibin skoru koruma endişesinden faydalanarak oyunu rakip alana yıktı ama etkili pozisyon üretmekten uzak.Orta saha bir türlü meşin yuvarlağı Poepon ile buluşturamadı.Kaleci Erce direk dibinde nargilesini fokurdatmaya devam etti.

Rakip sahasında "gel bana gol at" diyor buna rağmen Gazişehir ancak son üçte bire girerken Gökhan bir şut atabiliyor.Mehmet Altıparmak;Kerim'e fazla dayanamadı Oğulcan'ı içeri yolladı.Yetmedi son yirmide Poepon'u alıp Sow'u gol için çimene gönderdi.O da etkisiz bu kez Kenan çıktı,İgor sahne aldı.Çıkan etkisiz,girenler hiç yok.

Altınordu oyunu kendi alanında kabul etmesine rağmen zaman zaman kontra yaptı ama Günay başarılı.Son anlardaki Gazişehir ataklarını da zorlanmadan atlattı ev sahibi ve altı puanlık maçı kazanmasını bildi.

Smokinli Berduşların çoğunlukta olduğu Gazişehir'in kazanma şansı yoktu,nitekim kaybettiler.Mehter takımı bile iki ileri,bir geri yürür.Gazişehir haftalar sonra bir adım ilerlemişti,bir hafta sonra geri vitese taktı.

Sevgililer gününüz kutlu olsun!.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi