BİZ NE YAPIYORUZ?

Bir gün öncesinde Ankaragücü’nün Galatasaray ile berabere kalması, Kasımpaşa ile Gençlerbirliği’nin kazanması bu maçın önemini daha çok artırdı. Sumudica tribünde, Bülent Uygun rakip kulübede. Gaziantep FK’da Morais sahalara dönerken Kayserispor yedek ağırlıklı sahada. Gaziantep ve rakibi için hayati önem arz eden bir maç. Karşılaşma boyunca Gaziantep FK oyuncuları rakip kalede etkili olmaya çalışsada, ilk yarıda bir türlü aradıkları gölü bulamadılar. Kayserispor gücünün yettiği kadar Gaziantep kalesine gelmeye çalışsada, pozisyonları başlamadan bitti. Locada maçı izleyen Sumudica, durgun ve sakin bir şekilde maçı takip etti. İlk yarıda aradığını bulamayan Gaziantep ekibi, soyunma odasına golsüz giderken, taraftarlar papatya falı açmaya, herkes telefondan hesap makinesini açarak hesap kitap yapmaya başladı. İkinci 45’de etkili olan yine ev sahibi olunca Güray Vural önce golünü attı, ardından Kayserispor tribününe giderek kendine, Gaziantep’e ve bir futbolcuya yakışmayacak hareketlerde bulundu. Tabi, geçmişten gelen bir öfkesini veya hesabı olabilir ama, sen Gaziantep’i temsil ediyorsun. Gaziantep FK forması giyiyorsun. Bir futbolcuya yakışmayacak hareketler. Üstelik geçen hafta Konya’ya bu hafta Kayseri’ye yapılanlar ne centilmenliğe nede futbol Fair-Play’a yakışmıyor. Gaziantep Futbol kulübü teknik heyeti ve futbolcular ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bırakın Sumudica bu hafta tribünde olmasını, bu kezde sahneye futbolcuları ve tercümanı çıktı. İki kulüple bu şehrin dostluğuna gölge düşürdüler. Konya ve Kayseri ile bu şehir arasında sorun çıkardılar. Ayıp bee… Biran önce başkanın yönetimin bunlara çözüm bulması gerekiyor. Gaziantep’in adı lekeleniyor. Gaziantep’in karizması çiziliyor.
Bakın galibiyeti unuttuk. Yazmayı bir kenara koyduk üç puanı unuttuk. Çünkü, üç puana gölge düşürdüler. Yazık bee… Gaziantep’e yakışmayacak hareketler yapılıyor.. Haa, Güray tavrında haklı olabilir ama, Gaziantep’i temsil ettiğini unutmasın.
Alınan üç puana gelince. Önemli bir galibiyet ve harika bir üç upan. Böyle kötü yakaladığın Kayserispor’u da yenmek gerekiyordu ve öyle oldu… Ama tekrar söylüyorum, yönetim bu takımdaki Külhanbeyleri engellemese hiçbir kulüpten saygı göremeyeceğiz benden söylemesi…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi