GİDERİM HAAA….

Gaziantep FK’da ağzı açılan “Giderim haaa” diye mesaj veriyor.
Kime mesaj veriyorlar, niçin gitmeyi düşünüyorlar bilmiyorum. Bir eli yağda, diğer eli balda olanlar acaba neden gitmek istiyor? diyede kendi kendime düşünüyorum.
Sezon başından buyana bir tarafta başkan Mehmet Büyükekşi, “Bırakıyorum, gidiyorum” diyor. Diğer tarafta teknik direktör Sumudica, “Beni şu istiyor, bu istiyor, kontratım 5 ay kaldı, bakın giderim” diyor. Allah aşkına kim nereye gidiyorsa gitsin.
Başkan Mehmet Büyükekşi, Ocak ayında gidebileceğini ve bırakacağını söyledi. Şimdi Ocak ayını bekliyoruz, acaba ne olacak? Neyse; başkanın bir bildiği var. Rahat çalışamadı, sözler yerine getirilmedi, her zaman engellere takıldı gibi.
Ama, benim aklıma takılan en büyük soru işareti, teknik direktör Sumudica’nın söyledikleri. Bir galibiyet ve iyi gidişattan sonra mesaj vermeye başlıyor. “Beni Kayseri istedi, Trabzonspor taraftarı istiyor, Katar’dan teklif var, Dubai’den istiyorlar” gibisinden. Ve son olarakta, “Teklif gelirse ilk uçakla giderim”… YOLUN AÇIK OLSUN…
Neymiş; Romanya Milli takımından teklif gelirse gidecekmiş. Ama yönetime de mesajı veriyor. “5 ayım daha var, ama Türkiye’yi seviyorum” diyerek adeta sözleşmesinin uzatılmasını istiyor. Yöneticilere mesaj gönderiyor. Fakat, şu andaki yönetim geçen yıl gibi tongaya düşüceğini zannetmiyorum. Başarılı sonuçlar sonrasında Sumudica ile yeni bir kontrat yapacaklarını düşünmüyorum.
Çünkü, başarılı olmanın yanında Türkiye’de bize düşman olmayan kulüp kalmadı. Yarın başımız düşerse dara, kimi arayacağız. Papaz her zaman pilav yemez derler. Kayseri, Konya, Denizli, Sivas, Trabzon, Beşiktaş, Başakşehir ve diğerleri ile hep sorunlar yaşandı. Hepsinin buraya bakış açısı değişti. Sumudica’nın hareketleri, oynamaları, Süper Lig’i küçümsemesi unutulmadı. Gaziantep FK ile 5 ay sonra sözleşmesi bitiyor ama, artık bende yeter diyorum. Çünkü, “ben gidiyorum, beni istiyorlar, teklif gelirse ilk uçakla giderim” tehditlerinin son bulması gerekiyor. Gaziantep büyük bir şehir. 10 milyar dolara yakın ihracatı olan bir yer. Türkiye’de söz sahibi olan bir şehir. Bu kadarda dile düşürülmemeli. Onun için, bu sezon gerek başkanın, gerek teknik direktörün artık “Benim gidiyorum, bırakıyorum” sevdasından vazgeçmesi gerektiğine inanıyorum. Gidecek olanında yolu açık olsun..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi