LİGE BAŞLARKEN…

Süper Lig’de 2020-2021 sezonu bugün başlıyor… Haydi hayırlısı. Kazasız belasız bir lig diliyorum. Tüm takımlara başarılar temenni ediyorum. Gaziantep Futbol Kulübü’ne ise ayrı bir parantez açarak başarılar diliyorum.
ÇÜNKÜ; hocası “Lige hazır değiliz, takımdan memnun değilim, ben oyuncularımı tanıyorum bu sezon öyle 8. veya 10. olma şansımız yok, heran gidebilirim” derken ardından kulübün başkanı çıkıyor, “Devre arasında ben yokum, bırakıyorum” diyor..
Yarın Galatasaray maçı öncesinde futbolculardan 5-6’sı da çıkarak “Bugün biz oynamak istemiyoruz, canımız sıkılıyor, bu sezon zaten bir hedefimiz de yok” derse şaşırmayın..
Ya arkadaş; burası nasıl bir kulüp oldu. Sezon başlıyor, takım ligin ilk maçına çıkacak şu açıklamalara bak. Başkanın ezanda kulağı yok ki, namazda gözü olsun. Bir yıllığına geldi ve artık gitmek istiyor. Bence kimse ısrar etmesin… Adam gitmek istiyor, bırakmak için zaman kolluyor.. Bari bırakında gitsin. Hiç değilse, camia, takım ve oyuncular “Biz ne olacağız” demezler. Teknik Direktör takımını, şehrini küçümsüyor ve bu takımdan birşey olmaz diyor. Böyle bir camia, böyle bir takım olabilir mi?
Allah aşkına yazmak dahi istemiyordum kaç gündür. Ama, başkanın devre arasında bırakıyorum demesinden sonra bardak taştı. Sen yarın, ligin ilk maçına çıkacaksın ve özellikle Galatasaray ile maç yapacaksın ve şu yapılan açıklamalara bakın. Valla korkuyorum, yarın Maxim, Kana, Andre Sousa, Jefferson, Morais, Tosca biz oynamak istemiyoruz derse şaşırmayın. Çünkü, görüntü onu gösteriyor…
Lig başlarken söylenenlere şok etti bizleri. Sayın başkan devre arası olsun siz bırakın, isterse Sumudica’da gitsin. Ama şu anda bu takım dereye girmiş ve at değiştirilmez. Dereye bir düşerse bu takımı yarın kimse kurtaramaz ve Süper Ligin azgın suları alır götürür… Hiç değilse, sizler çalışmanızı ve hazırlığınızı yapın ve gündeme getirmeyin bırakmayı. Devre arası olur, sessiz sedasız gidersiniz.. Sumudica’da gitmek istiyorsa, bugünden erkeni yok hemen gönderin… Bırakın kendi halinde bir takım olsun Gaziantep FK…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi