M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

LAFAZAN SUMUDİCA

Gaziantep;Trabzonspor’u ağırladı.Sumudica tek forvete dönüp Andre’yi kulübüye çekip,orta alanı Souza ile takviye etmiş.Oğuz takıma dönüş yaptı.Trabzon’da ise kaleci Ugurcan ve Plaza eksik.
Trabzonspor adeta golle başlıyordu.Ekuban vurdu,kaleci Günay başarılı.Tempo vardı oyunda bir süre.Muhammed’in sakatlamansı şansızlık oldu ev sahibi için.Andre şans buldu böylece.İki takımda adeta sıra ile hücum etti.Gaziantep’in hücum kozu Maxsim suskun.Mücadele olsada pozisyon karşılaşmada.
İki takımda öncelikle gol yememe derdinde olunca hızlı atak şansı tanımadılar birbirlerine.Baskılı oyun olmayınca Trabzonspor daha rahat geçti orta alanı.Kaleci Günay,ikinci kez Ekuban’a gol şansı vermeyerek skoru dengede tuttu.
Oyunun kontrolünde kimse devamlılık sağlayamadı.Trabzospor’da Edğar sakatlandı,Campi oyunda.Tempo bir türlü yükselmedi.Konuk ekip topla daha yakın.Gaziantep ceza alanına girmekte ve meşin yuvarlağı Andre ile buluşturmakta her zamanki kısır.Maxsim ağır kalınca pozisyon üretmiyor Gaziantep.
İkinci perde de aynı görüntülerle başladı.Trabzonspor etkili gözükse de mücadele daha çok orta alanda devam etti.Top kayıpları devam etti iki ekip adına da.Andre;bekleyen derviş rolünde.
Trabzonspor pozisyon üretmekte daha istekli.Ama final pasları yetersiz kaldı.Gaziantep’te ise pas trafiği bir türlü üç pasın üstüne çıkamadı.Hiç beklenmedik anda gol geldi konuk ekip adına.Taç atışını kafa ile gole çevirdi stoper Campi.
Golden sonra Sumudica’nın hamleleri geld.Kenan,Kzulj’i oyunda.Güray ve Jefferson duşta.Trabzonspor oyunu yönlendirmeye devam etti.Birazcık kıpırdadı Gaziantep.Maç boyu uyuyan Maxsim penaltı kazandırdı takımına Var’la.Ve vuruşu ile gol getirdi takımına.
Son anlar mecara filmi gibi geçti. Sumudica yine tribüne gönderildi. Ve yine triübünle atışma.Futbolsuz maçta tabelada eşitlik vardı.
Dört maç, kazanılması düşünülen oniki puan.Elde var olansa üç puan. Kayıp sekiz.
Konuş Sumidica heyecanlı oluyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi