BU LİGİN EN İYİSİ..

İşimiz gereği hafta sonunu bırak, hafta içi dahi bir çok maçı izleme şansım oluyor. Ve, özellikle Süper Lig'de oynanan futboldan hiçte memnun değiliz. Tahmin ediyorum benim gibi herkes oynanan futboldan memnun değil. Ancak bunun içinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü ayrı tutuyorum.
Çünkü; bu takım oynuyor, izletiyor ve keyif veriyor. Sumudica'nın taktiği ve futbolcuların bireysel yetenekleri ile birleşince ortaya güzel bir görüntü çıkıyor. Şu ana kadar, ne oynadığını bilen sahada topu istediği gibi yönlendiren Gaziantep, kazanmayı da biliyor.
Kasımpaşa maçına giderken kadroda hafta sonunu düşünerek değişiklik yapan Sumudica'nın yine doğru hamleler ile takımı sahaya çıkardığı bir gerçek. Ehh, takım halinde çok iyi mücadele eden ve üstelik deplasmanda olmasına rağmen rakip kalede baskı oluşturan Gaziantep FK, Maxim'in golleriyle ilk yarıyı önde tamamlarken oynan Futbol, istek ve arzu bu takımın maçı ne kadar istediği ortadaydı.
Yukarıda da söylediğim gibi bu ligin em iyi futbolunu oynayan Gaziantep Futbol Kulübü, kazanmayı hak ediyor. Sumudica'nın taktiği, oynattığı sistem demek ki doğru. Alınan sonuçlar ve takımın güven veren görüntüsü bunun doğru olduğunu gösteriyor.
Kasımpaşa karşılaşmasında sahayı çok iyi kullanan iki hızlı isim Kenan ve Dicko ile hızlı çıkmayı başaran Gaziantep FK, ehhh kazanmayı da hak etti.
Kalede Günay, savunmada Kana, Papy ve Tosca geçit vermezken orta alanda ve kanatlarda çok iyi hamle yapan Gaziantep, Mirallas ve Maxim ile de etkili olmayı bildi. Ne olursa olsun, Gaziantep FK, doğru taktik ve doğru isimlerle kazanmayı bildi. Yani, bu ligin en iyi oynayanı Gaziantep.. Sonuçlar zaten bunu gösteriyor..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi